Krikunovs: Vismaz ar vārtsargiem tikām skaidrībā...

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vladimirs Krikunovs
Vladimirs Krikunovs Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Vladimirs Krikunovs pēc piedzīvotā zaudējuma atzina, ka šajā mačā vismaz izdevies tikt skaidrībā ar vārtsargu izvēli, neskatoties uz neapmierinošo rezultātu.

"Dinamo" Ufā piekāpās "Salavat Julajev" ar 4:6 (2:2, 0:2, 2:2).

Rīdzinieku labā divus vārtus guva Emīls Puarjē, pa vieniem - Nikolajs Jeļisejevs un Kristaps Zīle.

"Noskaņojāmies spēlei, bet jau pirmajā maiņā ielaidām "golu". Devām iespēju jaunajam vārtsargam, taču pēc ceturtās ielaistās ripas viņš bija jānomaina, jo daži ielaistie vārti nebija obligāti," par divu periodu sākumā ielaistajām četrām ripām saka Krikunovs. "Gribējām Hudāčekam iedot atpūtu, tomēr viņam bija jādodas laukumā un puse mača jānospēlē. Rezultāts neapmierina, taču vismaz ar vārtsargiem skaidrībā tikām."

"Labi nospēlējām vairākumā, kāds mums sen nav bijis," ar gandarījumu atzīmēja treneris. "Tik daudz pēdējā laikā nevienādos sastāvos esam trenējušies, un esam izveidojuši spēlētāju brigādes spēlei nevienādos sastāvos. Šodien sanāca vairākuma izspēle. Turklāt daudz kas atkarīgs arī no veiksmes."

Nesen "Dinamo" komandai pievienojās Ufā dzimušais Arsens Hisamutdinovs, kurš lauza līgumu ar NHL komandu Monreālas "Canadiens".

"Hisamutdinovs komandā vēl ir bijis īsu laiku, taču viņš ir jauns un perspektīvs, diezgan ātrs, ar labu spēles izjūtu. Saprotu, ka aiz okeāna viņš nedaudz ir zaudējis spēles garšu," jaunpienācēju raksturo Krikunovs.

Turnīra tabulā Rīgas "Dinamo" ar izcīnītiem 37 punktiem 45 spēlēs ir pēdējā - 12.vietā Rietumu grupā, bet "Salavat Julajev" ar 62 punktiem 46 dueļos ir ceturtā Austrumu konferencē.

Izbraukuma noslēgumā "Dinamo" rindās ir 22 hokejisti - trīs vārtsargi, seši aizsargi un 13 uzbrucēji: vārtsargi - Jūliuss Hudāčeks, Ēriks Vītols un Vladislavs Gross; aizsargi - Artūrs Andžāns, Ralfs Freibergs, Patriks Ozols, Džordons Soutorns, Kristaps Zīle un Miks Tumānovs; uzbrucēji - Mārtiņš Karsums, Rūdolfs Červenijs, Metjū Lorito, Nikolajs Jeļisejevs, Lukāšs Radils, Filips Buncis, Jānis Švanenbergs, Gints Meija, Emīls Puarjē, Gunārs Skvorcovs, Arsēns Hisamutdinovs, Gustavs Millers un Edgars Kulda.

Vladimiram Krikunovam galvenā trenera amatā asistē Valērijs Kuļibaba, Aleksandrs Ņiživijs, Oļegs Orehovskis un Edgars Lūsiņš. Ģenerālmenedžera pienākumus pilda Edgars Buncis.

Rīdzinieki Gagarina kausā nav spēlējuši septiņas sezonas pēc kārtas, aizvadītajā sezonā paliekot pēdējā vietā līgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu