Pāvels Prilučnijs nopircis dzīvokli savam astoņus gadus vecajam dēlam (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: bugevuge/ Instagram

Sarežģītā šķiršanās no Agates Mucenieces nav ietekmējusi aktiera attiecības ar bērniem. Iegādājoties dēlam dzīvokli, Pāvels Prilučnijs laicīgi domā par viņa nākotni, vēsta "Starhit.ru".

Lai gan pēc Agates Mucenieces un Pāvela Prilučnija šķiršanās abi bērni - Mia un Timofejs - palika dzīvot pie mammas, slavenais aktieris bieži ar savām atvasēm pavada laiku kopā.

34 gadus vecais aktieris ģimenei palīdz arī finansiāli - reizi mēnesī kontā ieskaitot 200 000 rubļu (aptuveni 2300 eiro). Pavisam nesen viņš dēlam Timofejam iegādājās dzīvokli, kurā zēns varēs nākotnē dzīvot. Pirms nekustamā īpašuma iegādes zvaigzne saskārās ar vairākām grūtībām.

"Man ļoti iepatikās viens dzīvoklis: pēdējais stāvs, panorāmas logi, augsti griesti, bet man nepietika naudas, un ņemt kredītu es nebiju gatavs, jo tikko vienu parādu jau samaksāju," stāsta aktieris. 

"Izlēmu meklēt citu dzīvokli. Pagāja nedēļa, es sēžu un domāju: "Kādēļ nesanāk tas, ko es gribu? Kādēļ atkal ir grūtības? Es taču necenšos sevis dēļ, bet gan dēla labā!"" emocijās dalās Prilučnijs.

Aktierim piezvanīja dzīvojamā kompleksa pārstāvis un izteica piedāvājumu: "Es sākumā nodomāju, ka mani kāds izjoko! Pats pārsteidzošākais ir tas, ka piedāvātā atlaide bija tik liela, lai es varētu atļauties Timofejam nopirkt dzīvokli. Kā pēc šāda notikuma varu neticēt brīnumiem?" 

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu