VIDEO Dāvis Bertāns atkal iedzīvojies savainojumā; "Wizards" zaudē "Rockets"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Reuters/ScanPix

Savainojumu aizvadītās nakts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā guva latviešu basketbolists Dāvis Bertāns.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 111:114 (26:29, 29:25, 28:32, 28:28) atzina Hjūstonas "Rockets" pārākumu.

Dāvis Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja precīzi deviņas minūtes, kuru laikā punktus neguva, aizmetot garām abus izpildītos tālmetienus. Tomēr viņš paspēja atzīmēties ar trīs atlēkušajām bumbām, vienu rezultatīvu piespēli un divām pārķertām bumbām, kā arī lietderību +7.

Latviešu basketbolists savainojuma dēļ laukumu uz neatgriešanos pameta otrās ceturtdaļas ievadā. Ārzemju mediji ziņo, ka Bertāns iedzīvojies labās kājas sastiepumā. 

Bertāns šosezon kopumā ir izlaidis 11 no 38 "Wizards" spēlēm.

Šajā spēlē "Wizards" rezultativitātes nastu uz saviem pleciem iznesa trīs basketbolisti - Bredlijs Bīls izcēlās ar 27 punktiem, Kentāvijuss Kaldvels Poups pievienoja 26 punktus, bet Kaila Kūzmas kontā 24 punkti un deviņas bumbas zem groziem.

Pretinieku rindās rezultatīvākā spēlētāja godu ar 22 punktiem dalīja Kristians Vudss un pirmgadnieks Džeilens Grīns. Vudsa kontā šoreiz arī 11 atlēkušās bumbas.

"Wizards" šobrīd ar 19 uzvarām 38 spēlēs ieņem 9. vietu Austrumu konferencē. Savukārt "Rockets" ar 11 panākumiem 39 mačos joprojām ir pēdējie Rietumu konferencē.

Nākamo maču "Wizards" basketbolisti aizvadīs naktī uz sestdienu, plkst. 3 pēc Latvijas laika viesojoties pie Čikāgas "Bulls".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu