Atceltas Strēlnieka, Šmita un Kuruca pārstāvēto komandu tuvākās spēles ULEB Eirolīgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rolands Šmits
Rolands Šmits Foto: www.fcbarcelona.com

Covid-19 izplatības dēļ atceltas Latvijas basketbolistu pārstāvēto komandu spēles ULEB Eirolīgā.

Ceturtdien bija paredzēta spēle starp Artūra Kuruca Vitorijas "Baskonia" un Telavivas "Maccabi Playtika", bet piektdien bija Rolanda Šmita "Barcelona" bija jātiekas ar Maskavas CSKA un Artūra Strēlnieka Kauņas "Žalgiris" ar Pirejas "Olympiacos".

Saskaņā ar sacensību organizatora "Eirolīgas komercaktīvi" (ECA) Akcionāru valdes apstiprinātajiem īpašajiem Covid-19 noteikumiem katru spēli var pārcelt līdz trim reizēm. Iespējamais spēles norises laiks tiks saskaņots ar abām komandām.

Turnīra tabulas kopvērtējumā "Barcelona" ar 15 uzvarām un trīs zaudējumiem ieņem līderpozīcijas. "Baskonia" komanda, kas tikusi pie septiņiem panākumiem un 11 mačos cietusi neveiksmi, ierindojas 15.vietā, bet "Žalgiris" ar trīs uzvarām un 13 zaudējumiem atrodas pēdējā vietā 18 komandu konkurencē.

No 19.kārtas spēlēm Covid-19 izplatības dēļ atceltas vēl arī šādas spēles: Berlīnes "Alba" - Atēnu "Panathinaikos Opap", Stambulas "Anadolu Efes" - Minhenes "Bayern", Belgradas "Crvena zvezda mts" - Stambulas "Fenerbahce Beko", Madrides "Real" - Kazaņas "Unics", Vilērbānas ASVEL - "Monaco".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu