Magone atklāti par naidu Latvijā: Man bezmaz vai spļāva sejā (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Magone Šutoviene
Magone Šutoviene Foto: Ekrānuzņēmums no STV video

Par vispārzināmo faktu, ka slavai un atpazīstamībai ir arī ēnas puse, uz savas ādas ir pārliecinājušas "Slavenības bez filtra" zvaigznes Olga Kambala un Magone Šutoviene.

Magonei bijusi īpaši nepatīkama situācija Liepājā, kad bariņš pusaudžu sākuši viņu apsaukāt uz aizskart ne vairs internetā, bet dzīvē. "Ko es daru cilvēkiem? Būtībā sēžu sava ģerevņā, daru, ko es varu, nevienu neaiztieku. Es nelienu ne politikā, ne sportā, bet tik un tā saņemu komentārus – ārprātīgā, vāciet to ģīmi prom no ekrāniem!" rūgti saka Magone.

Abas šova zvaigznes atzīst, ka šāda cilvēku reakcija viņām bijusi šokējoša, un universālas receptes, kā tikt ar to galā, pagaidām nav. Atklātā sarunā tiek apspriestas iespējamās versijas.

Tā piemēram, Olga atzīstas, ka reiz šoka stāvoklī apēdusi vairākus kruasānus pēc kārtas, bet Magone prāto, vai nervu nomierināšanai nevajadzētu sākt smēķēt, ko līdz šim nekad nav darījusi. Magone vēl piebilst, ka viņa jau nu gan to komentētāju vietā neriskētu aizskart tādu sievieti kā Olga Kambala, kurai pie sāniem vīrietis kurš varētu "ar vienu knipi nokniebt".

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu