"Augstāk, ātrāk, stiprāk!" Kuri ir Zodiaka sportiskākie pārstāvji?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Kamēr dažiem fiziskās aktivitātes ir neatņemama ikdienas sastāvdaļa, citiem paliek slikti vien no domas par to, ka nāksies pasvīst. Par to, kuru Zodiaka zīmju pārstāvjiem ir grūti iztēloties savu dzīvi bez sporta, vēsta portāls "Postimees".

Auns

Stūrgalvīgie Auni darīs visu, lai būtu "augstāk, ātrāk, stiprāk". Auni ir gatavi pārvarēt jebkuras barjeras. Ar tādu cīņassparu apveltītajiem Auniem nereti gadās arī traumas, līdz pat tik nopietnām, ka no sporta nākas atvadīties. 

Vēzis

Lai arī Vēži parasti nav īpaši sociāli aktīvi, savu enerģiju viņi bieži liek lietā sportā, tāpēc nereti arī tiek pie rekordiem dažādās sacensībās. Visbiežāk Vēžiem patīk individuālie sporta veidi, secinājuši astrologi. 

Skorpions

Azartiskie Skorpioni mīl sacensties un sasniegt savus mērķus, tāpēc sportā tie jūtas īpaši labi, ja sasniedz cerētos rezultātus. 

Tāpat ir arī Zodiaka zīmes, kuras neesot īpaši sportiskas, piemēram, Vērši un Dvīņi. Viņu vēsā attieksme pret sportu gan nenozīmējot, ka viņiem noteikti būs slikta figūra, tomēr ar īpašu staltumu arī šīs Zodiaka zīmes neizceļoties.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu