"Viņš jūt, ka dzīve ir beigusies." Krisa Nota draugi noraizējušies par aktiera veselību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kriss Nots
Kriss Nots Foto: CAITLIN OCHS/REUTERS

Pēc tam, kad vairākas sievietes apsūdzējušas aktieri Krisu Notu seksuālā vardarbībā, viņa draugi noraizējušies par aktiera veselību un biežo alkohola lietošanu. 

Dažas dienas pirms Ziemassvētkiem divas sievietes apsūdzēja aktieri seksuālā vardarbībā. Līdz šim jau piecas sievietes izvirzījušas līdzīgas apsūdzības. Šo apsūdzību dēļ aktieris zaudējis darbu seriālā "The Equalizer", kā arī izgriezts no pēdējās seriāla "Sex and the city" turpinājuma sērijas.

Nu aktiera draugi un tuvākie ārzemju medijiem ziņo, ka ir noraizējušies par Krisa Nota veselību. 

"Kriss jūt, ka viņa dzīve ir beigusies. Domāju, ka liela loma viņa problēmām ir bijusi tas, ka viņš dzer. Viņa draugi vēlas, lai aktieris saņemtu nepieciešamo palīdzību," sacīja Notam pietuvināta persona. 

Vairāki avoti apstiprina, ka Nots bieži filmēšanas laukumā bijis piedzēries, taču Nota pārstāvji šīs apsūdzības noliedz. 

Nota kolēģes seriālā "Sekss un lielpilsēta" - Sāra Džesika Pārkere, Sintija Niksone un Kristīna Deivisa - kopīgā paziņojumā sacīja: "Mēs esam dziļi apbēdinātas, dzirdot apsūdzības pret Krisu Notu. Mēs atbalstām sievietes, kuras ir nākušas klajā un dalījušās savā sāpīgajā pieredzē. Mēs zinām, ka par to runāt noteikti ir ļoti sarežģīti, un mēs viņas par to uzslavējam."

Nots izskanējušās apsūdzības noliedz.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu