VIDEO ⟩ "Kā pārbaudīt, vai tev ir Covid-19!" "Astro'n'out" Māra liek ļaudīm noprast, ka pagaršo savas meitas kaku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātāja Māra Upmane-Holšteine vietnē "TikTok" publicēja videoklipu, kurā šķietami nogaršo mājās uz grīdas atrastu fekāliju. 

Māra Upmane-Holšteine Covid-19 saslimšanas dēļ jau devīto dienu pavada mājās un izklaidējas pavisam interesantos veidos. "Kā pārbaudīt, vai tev ir Covid-19!" smiedamās un rokās turēdama fekālijai līdzīgu objektu, saka Māra. 

"Es uz grīdas atradu! Tā ir kaka. Man šķiet, ka tā ir kaka. Es esmu diezgan pārliecināta, ka tā ir kaka. Es mēģinu pasmaržot. Nevar saprast, jo es reāli nejūtu. Tas varētu būt sauss kaut kāds zemes gabaliņš. Tikai zemes gabaliņš nekādi nebūtu guļamistabā uz grīdas. Kamēr Hannai es tumsā mainīju pamperu, tas droši vien ir izkritis. Es domāju, ka es vienkārši to izdarīšu. Smaržu, neko nejūtu, es vienkārši pagaršošu," saka Māra un nokož gabaliņu no brūnā objekta. 

"Nekā, reāli, nekā, pēc salmiem garšo," piebilst dziedātāja. 

Dienasgaismu videoklips ieraudzījis arī vietnē "Twitter", kur ļaudis steidza spriest, vai tiešām tas, ko viņi tikko redzēja, ir patiesība, vai savdabīgs joks. 

Portālam "Apollo.lv" Māra Upmane-Holšteine apstiprināja, ka videoklipā figurējusi īsta kaka, taču nogaršošanas brīdī nomainīta uz šokolādi. 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu