Ceturtdienas horoskops: 13. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops ceturtdienai, 13. janvārim.

AUNS

Vai es dzīvē daru to, kas man jādara?... Var rasties pārdomas par profesionālā virziena piemērotību. Nekas jau nav kā akmenī iecirsts – papēti darba sludinājumus un mācību programmu piedāvājumus.

VĒRSIS

Lietišķajā jomā kaut kas var sabremzēties no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ. Tas tracinās. Nevajag šodien meklēt vainīgos, bet censties atrisināt situāciju. Tu to vari.

DVĪŅI

Kāds kolēģis vai biznesa partneris var sagādāt pamatīgu „pārsteigumu” – neko tādu nebūsi gaidījis... Cilvēki ir dažādi, piedod viņiem viņu vājības.

VĒZIS

Nemierīga diena, jo darbā iespējami strīdi. Tādi sīki, pat bez būtiska iemesla. Ja vari turēties maliņā, tad dari tā. Daudz svarīgāk risināt sadarbības jautājumus, meklēt jaunus partnerus.

LAUVA

Kurš gan cits, ja ne Lauva spēs darbā atrisināt vissarežģītākās situācijas. Taču mājās... Var nākties meklēt un atrast kompromisu, lai visiem mīļajiem būtu labs prāts.

JAUNAVA

Kopā darītajam labāki rezultāti – vienalga vai profesionālajā, vai mājas dzīvē. Šodien pārliecināsies, ka līdzās ir diezgan daudz cilvēku, ar kuriem vari konsultēties un uz kuriem vari paļauties.

SVARI

Kārtojot lietišķās darīšanas, pievērs uzmanību juridiskām detaļām. Ja briest kāds strīds, tad labāk kompromiss un mierizlīgums. Dienas beigās – romantiskas noskaņas.

SKORPIONS

Gribētos jau, lai ir nedēļas beigas un darbus var likt pie malas. Diez vai sanāks. Taču nav vērts ļoti pūlēties, jo patlaban izcili rezultāti nav gaidāmi. Īpaša uzmanība pievēršama finansēm.

STRĒLNIEKS

Laba diena finanšu jautājumu risināšanai. Kādam var nākt ziņa par algas pielikumu vai prēmiju, bet kādam pavērties pavisam jauni ceļi. Jebkurā situācijā parēķini, kas ir un kas nav izdevīgi.

MEŽĀZIS

Dzīves pieredze, zināšanas un nosvērtība ir tavi trumpji. Iespējams, tiksi lūgts atrisināt kādu saspringtu situāciju. Apdomā – vai tiešām vērts iesaistīties. Nereti tiek tam, kurš pa vidu.

ŪDENSVĪRS

Nepaļaujies uz citu solījumiem, jo var sanākt tā, ka, gaidīdams norunāto, iekavē darbus. Un tad vienalga viss pašam jāizdara. Vakarā mājās jāgādā par saticību.

ZIVIS

Darbs, bizness vai privātā dzīve? It kā viss ir svarīgs, taču šodien labāk vairāk uzmanības veltīt ģimenes un attiecību tēmai. Sirds siltums un sajūta, ka līdzās ir savējie - tas drošais plecs.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu