Sestdienas horoskops: 15. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops sestdienai, 15. janvārim.

AUNS

No rīta izgulies, atpūties un tad pievērsies mājas dzīvei. Nesteidzīgi apdari saimniecības darbus un sarīko omulīgu vakarēšanu ar saviem mīļajiem.

VĒRSIS

Vērsis savā dziļākajā būtībā ir dzīves baudītājs, un šī diena ir lieliska laiskai nekā nedarīšanai, gardai sātīgai maltītei, intelektuālām sarunām ar līdzīgi domājošiem.

DVĪŅI

Iepirkšanās diena. Var gribēties ko jauku un priekš sirds. Ja kontā vai makā ir ko tērēt, tad tas arī tiks darīts. Palutināsi sevi, palutināsi savus mīļos.

VĒZIS

Atpūties kopā ar tuviem cilvēkiem. Izbrauciens, ekskursija, pikniks dabā – labā kompānijā viss sagādās prieku. Saimniecības darbi var mazliet pagaidīt.

LAUVA

Svarīgi pievērsties privātajai dzīvei. Ja rodas viedokļu atšķirības ar mīļoto, tad izrunājies. Atklātība visu saliek savās vietās. Vakarā sarīko romantisku pasākumu.

JAUNAVA

Privātajā dzīvē aizraujoši notikumi. Kādam kaislības sagriežas kā sniegpārslas putenī, kādam iekvēlojas zem pelniem dusoša oglīte. Baudi dzīvi un jaukos brīžus, ko tā tev sniedz.

SVARI

Sirsnīga atmosfēra mājās. Veiksies saimniecības darbos, būs idejas kā atsvaidzināt interjeru un telpas padarīt vēl mājīgākas. Miers, harmonija un līdzsvars.

SKORPIONS

Šodien aktuāla sirdslietu tēma – ļaujies romantikai un dzīves baudīšanai. Ja šobrīd esi brīvs, tad atver sirdi mīlestībai. Dažkārt dzīve uzdāvā brīnumainus piedzīvojumus.

STRĒLNIEKS

Izraujies no ikdienības – aizbrauc ekskursijā vai noīrē apartamentus, lai atpūstos un sakārtotu domas. Gribēsies mieru un nesteidzīgu dienas ritējumu.

MEŽĀZIS

Ir jāatpūšas. Tā kārtīgi un no sirds. Dari to, kas ļauj relaksēties: aizbrauc pie dabas vai esi mājās un vienkārši nedari neko. Var rasties pēkšņas, noderīgas atziņas.

ŪDENSVĪRS

Vajadzētu pievērsties saimniecības darbiem: mājās kaut ko saremontēt, pārkārtot, izdaiļot. Pēc tam palutini savus mīļos ar gardu maltīti, izmēģinot kādu eksotisku recepti.

ZIVIS

Vislabākā atpūta kopā ar draugiem. Protams, jāievēro drošības pasākumi – tāpēc labāk tikšanās nelielā kompānijā brīvā dabā vai tiešsaistē. Sarunas, kas iedvesmo.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu