Svētdienas horoskops: 16. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops svētdienai, 16. janvārim.

AUNS

Jauka saziņa ar draugiem – būs interesanti jaunumi un auglīga domu apmaiņa. Vakarā jāsāk noskaņoties jaunajai nedēļai, jāapdomā, kuri būs svarīgākie un laikietilpīgākie darbi.

VĒRSIS

Pārdomas par dzīvi un vēlme paplašināt redzesloku. Ja tevi šķiet, ka pietrūkst kādu zināšanu, tad jāķeras pie mācībām. Piemērota diena, lai izskatītu kursu, semināru, tiešsaistes lekciju piedāvājumus.

DVĪŅI

Radīsies jaunas domas un plāni. Sapratīsi, kuri ir tavi domubiedri, kam ir līdzīgs skatījums uz dzīvi un tādi paši mērķi. Varbūt nākotnē var izveidoties jauna sadarbība.

VĒZIS

Pirmajā vietā ģimenes tēma – Vēzis allaž rūpējas par savējiem. Šodien mājās sirsnīgas sarunas, būs sapratne, kopējas intereses un stiprā pleca izjūta līdzās.

LAUVA

Attiecībās ar otro pusīti mīlestība sildīs sirdi un iedvesmos. Brīvajiem ļaudīm piemērots brīdis nopietnu attiecību veidošanai, dzīve var uzdāvāt tikšanos ar jauku cilvēku.

JAUNAVA

Sirsnības diena. Brīvajiem ļaudīm kāda tikšanās var uzšķilt simpātiju dzirkstis. Pāriem derētu kopā pasākt ko iedvesmojošu, un nevajadzētu privātās lietas apspriest ar cilvēkiem no malas.

SVARI

Daudz darba mājas saimniecībā. Vari veikt pārkārtojumus, izdaiļot interjeru. Atrodi laiku arī saziņai ar draugiem, intelektuālas un saturīgas sarunas sniegs prieku dvēselei.

SKORPIONS

Ja esi ar kādu kopā, sarīko romantisku vakaru pie silta kamīna vai sveču gaismā. Ja šobrīd esi brīvs, tad esi atvērts attiecībām – dzīvē var ienākt kaut kas jauks.

STRĒLNIEKS

Domā par sevi, organisma nostiprināšanu un enerģijas atjaunošanu. Šodien lēnā garā derētu pārskatīt ienākumus un izdevumus. Var rasties idejas par jauniem peļņas veidiem.

MEŽĀZIS

Palīdzēsi radiniekiem, atbalstīsi viņus un dalīsies pārdomās. Taču nevajadzētu aizmirst arī sevi – labs laiks jaunas informācijas iegūšanai, meditācijām un iekšējās pasaules sakārtošanai.

ŪDENSVĪRS

Pievērsies nodarbēm, kas vairo optimismu. Atrodi laiku pārdomām vienatnē, vai pastaigām brīvā dabā. Ja risināmi pedagoģiski jautājumi, atbalsti bērnu idejas.

ZIVIS

Tava labestība ir neizmērojama. Emocionāli dzīvosi līdzi visam notiekošajam – vienalga, vai tas skar tevi personīgi vai citus. Visu pasauli neizglābsi! Palīdzi, ja lūdz, bet pats neuzplijies.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu