"Joprojām esmu šokā." Kolēģi un draugi piemin mūžībā aizgājušo Bobu Sagetu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Sociālajos tīklos draugi un kolēģi piemin 10. janvārī mūžībā aizgājušo komiķi un seriāla "Pilna māja" zvaigzni Bobu Sagetu.

Aktieris svētdien tika atrasts miris viesnīcas "Ritz-Carlton" numuriņā Orlando. Detektīvi neatrada vardarbības vai narkotiku lietošanas pazīmes.

Nāves cēloni noteiks medicīniskā komisija, teikts Orindžas apgabala šerifa biroja paziņojumā.

Aktieris devās komēdijas tūrē un sestdienas vakarā uzstājās Ponte Vedra pludmalē, Floridā.

"Mēs esam satriekti, apstiprinot, ka mūsu mīļotais Bobs šodien ir miris," teikts Sageta ģimenes paziņojumā.

"Viņš mums bija viss, un mēs vēlamies, lai jūs zinātu, cik ļoti viņš mīlēja savus fanus, uzstājoties un ar smiekliem pulcējot kopā dažādus cilvēkus.

Lai gan šobrīd lūdzam privātumu, aicinām jūs kopā atcerēties mīlestību un smieklus, ko Bobs ienesa pasaulē," teikts paziņojumā.

Sageta draugi un kolēģi sociālajos tīklos sēroja par viņa aiziešanu. 

Aktieris Džons Stamoss paziņoja, ka ir šokēts par kolēģa nāvi. "Man nekad nebūs cita tāda drauga kā viņš. Es tevi tik ļoti mīlu, Bobij," rakstīja Stamoss.

"Man trūkst vārdu. Bobs Sagets bija vislabākais. Tik laipns. Es vienu sezonu biju viņa televīzijas meita, un viņš bija dāsns, aizsargājošs, gādīgs un brīnišķīgs. Viņš pastāvīgi runāja par saviem bērniem. Dusi mierā," rakstīja aktrise Keta Deningsa.

Raidījuma "Saturday Night Live" dalībnieks Pīts Deividsons, kurš neizmanto sociālos tīklus, ar komiķa Deivida Sirusa starpniecību pieminēja Sagetu, sakot, ka viņš ir viens no "jaukākajiem vīriešiem uz planētas".

"Kad es biju jaunāks, un vairākas reizes mūsu draudzības laikā viņš man palīdzēja tikt galā ar sarežģītām garīgās veselības problēmām. Viņš stundām ilgi sarunājās ar manu mammu, cenšoties palīdzēt, kā vien var. Viņš pārbaudīja mani, lai pārliecinātos, ka ar mani viss kārtībā."

Aktieris un stand-up komiķis Gilberts Gotfrīds pieminēja sava ilggadējā drauga zaudēšanu ar sirsnīgu kopbildi.

"Joprojām esmu šokā. Es pirms dažām dienām runāju ar Bobu. Mēs kā parasti smējāmies pa telefonu. RIP draugam un komiķim Bobam Sagetam," rakstīja Gotfrīds.

Komiķis Patons Osvalts pauda neticību Sageta aiziešanai, norādot, ka pēc dokumentālās filmas uzņemšanas noslēguma bija plānojuši kopīgi iedzert kafiju. 

"Oktobrī Bobs bija manā mājā un intervēja mani kādai dokumentālajai filmai. Viņš, kā vienmēr, bija ass, tumšs un smieklīgs," rakstīja Osvalts.

"Bobs bija vismīlošākais, līdzjūtīgākais un dāsnākais cilvēks. Mēs esam dziļi apbēdinātas, ka viņš vairs nav ar mums, taču zinām, ka viņš turpinās būt mums līdzās, lai vadītu mūs tikpat graciozi, kā viņš vienmēr ir darījis," teikts māsu Mērijas Keitas un Ešlijas Olsenas paziņojumā portālam "Page Six". 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu