Video ⟩ Tenisista tēvs apgalvo, ka Džokovičs vēlreiz arestēts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Novaks Džokovičs
Novaks Džokovičs Foto: AFP/SCANPIX

Serbijas tenisa zvaigzne Novaks Džokovičs vien pāris stundas pēc uzvaras tiesā par viņa vīzas anulēšanu Austrālijā arestēts vēlreiz, serbu medijiem paziņojis tenisista tēvs Srdjans Džokovičs.

Austrālijas policija atkārtoti arestējusi tenisistu, tādējādi cenšoties viņu izraidīt no valsts, uzskata Džokoviča tēvs.

Lai arī Austrālijas tiesa pirmdien apmierināja Džokoviča apelācijas sūdzību par anulēto vīzu, laikraksts "The Herald Sun" vēstīja, ka iekšlietu ministre Kārena Endrjūsa varētu titulēto sportistu izraidīt no valsts. Viņai ir tādas pilnvaras.

Pagaidām nav zināma Džokoviča atrašanās vieta, bet viņš ir Melburnā. Izdevums "The Age" raksta, ka Austrālijas valdība pagaidām nav nolēmusi deportēt serbu, bet tas varētu notikt tuvāko dienu laikā. 

Likums nosaka, ka Austrālijā var ieceļot tikai pret Covid-19 vakcinējušies ārzemnieki. Džokovičs iepriekš izteicās, ka viņš nav vakcinējies, bet ir pārslimojis šo slimību. 

Iepriekš "Australian Open" rīkotāji Džokovičam piemēroja medicīnisku izņēmumu, lai viņš varētu spēlēt Austrālijas atklātajā čempionātā. Džokovičam ierodoties Melburnā, viņa vīza tika anulēta.

34 gadus vecais Džokovičs Austrālijā ieradās pagājušajā nedēļā.

Džokovičs Austrālijas atklātajā čempionātā uzvarējis deviņas reizes un ar šveicieti Rodžeru Federeru un spāni Rafaelu Nadalu dala "Grand Slam" titulētāko tenisistu godu - viņiem katram ir pa 20 trofejām.

Sezonas pirmais "Grand Slam" turnīrs - Austrālijas atklātais čempionāts - norisināsies no 17. līdz 30. janvārim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu