VIDEO ⟩ "Grāvī meta tukšas alkohola pudeles." Dārzciemā dzērājšofere ar nomas auto izraisījusi pamatīgu avāriju (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: shutterstock.com

Aizvadītajā sestdienā Dārzciema mikrorajonā kāda dzērājšofere ar nomas auto izraisījusi nopietnu avāriju , vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Kārtējais negadījums, kurā iesaistīts nomas kompānijas transportlīdzeklis un, iespējams, iereibuši jaunieši, notika Dārzciemā pie kādas privātmājas Strautu ielā. Sestdienas, 8. janvāra, pievakarē tur atskanēja sadursmei raksturīgs blīkšķis un motora rūkoņa. Ceļmalā stāvošā ”Opel” automašīnā lielā ātrumā ietriecās ”Volkswagen” apvidus auto.

"Es ieraudzīju jau avārijas sekas. Aizgāju aprunāties ar kaimiņu, kas dzīvo namā, kur pretī tas notika.

Viņš teica, ka divas meitenes esot bijušas mašīnā. Ne visai adekvātā stāvoklī. Viņas iebraukušas ”Opel” automašīnā.

Tas ”Opel” tur stāvēja jau kādu laiku, aptuveni mēnesi, jau bija nedaudz sasists "bampers”. Viņas iebrauca tajā, dažus metrus pastūma ”Opel” uz priekšu. Kādu laiku viņas sēdēja mašīnas salonā. Pēcāk viena no meitenēm aizbēga, mirkli vēlāk arī otra devās prom,” par notikušā apstākļiem stāsta kāds aculiecinieks.

Aculiecinieki stāsta, ka pēc neilga brīža viena no meitenēm tomēr atgriezās pie sasistā ”Volkswagen” auto nevis lai izsauktu policiju, bet, tā teikt, nomaskētu pēdas.

“Visticamāk, izdomāja iztīrīt mašīnu. Grāvī meta tukšas alkohola pudeles. [Centās iedarbināt mašīnu vēl? – red.] Jā! Iekāpa salonā un centās aizbraukt prom ar visu mašīnu, bet, spriežot pēc bojājumiem, sasistā dzinēja un parējām detaļām, iedarbināt auto viņai nesanāca,” stāsta aculiecinieks.

Likumsargi un nomas kompānijas pārstāvji, piebraucot pie avārijas vietas, sastapuši vien vietējos iedzīvotājus, kuri snieguši policistiem liecības.

Par notikušo Valsts policija ir uzsākusi administratīvā pārkāpuma procesu un skaidro negadījuma apstākļus, ka arī aicina atsaukties negadījuma aculieciniekus, zvanot pa tālruņa numuru 67829238 vai 110.

Plašāk "Degpunktā" sižetā:

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu