VIDEO "Bruins" gūst sešus vārtus pēc kārtas un pārspēj "Capitals"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bostonas "Bruins"
Bostonas "Bruins" Foto: AP/Scanpix

Uzvaru aizvadītās nakts mačā ar sešiem vārtu guvumiem pēc kārtas izcīnīja Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Bostonas "Bruins".

"Bruins" viesos ar 7:3 (2:2, 4:1, 1:0) pārspēja Vašingtonas "Capitals" vienību.

Līdz mača 13.minūtei mājinieki pateicoties Konora Šīrija diviem gūtiem vārtiem izvirzījās vadībā ar 2:0, tomēr nākamās sešas ripas pretinieku vārtos nogādāja viesi. Otrā perioda izskaņā Timotijs Ošī vienus vārtus "Capitals" atguva, tomēr no zaudējuma izglābties mājiniekiem neizdevās un pēc trešajā periodā vēl vieniem ielaistiem vārtiem tika piedzīvota sakāve ar 3:7.

Rezultatīvākais "Bruins" rindās ar pieciem punktiem bija aizsargs Mets Grzelciks. Līdz šim bostoniešu aizsargs nevienā mačā nebija iekrājis vairāk par diviem punktiem, bet šoreiz izcēlās ar vieniem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Pa diviem vārtiem uzvarētāju rindās guva Dāvids Pastrņāks un Breds Maršāns, bet vēl pa reizei izcēlās Ēriks Haula un Kreigs Smits.

"Capitals" šis bija jau ceturtais zaudējums pēc kārtas un vienība ar 49 punktiem 37 spēlēs noslīdējusi uz piekto vietu Austrumu konferencē. Tikmēr "Bruins" izcīnīja piekto uzvaru pēdējās sešās spēlēs un ar 40 punktiem 32 mačos ieņem astoto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu