Džokovičam Austrālijā draud brīvības atņemšana (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Novaks Džokovičs
Novaks Džokovičs Foto: Reuters/ScanPix

Serbu tenisistam Novakam Džokovičam Austrālijā draud līdz pat 12 mēnešiem ilgs cietumsods, vēsta vietējais medijs "The Age".

Austrālijā, tuvojoties gaidāmajam "Australian Open" turnīram, joprojām turpinās sāga ap Novaka Džokoviča dalību tajā.

Pirmdien, 10. janvārī, tiesa lēma par labu serba dalībai turnīrā, tomēr viņa deportācija no valsts joprojām ir reāla iespējamība.

Kā vēsta "The Age", Džokovičam draud reāla brīvības atņemšana, jo viņš pirms ierašanās Austrālijā norādījis, ka citās valstīs pēdējo 14 dienu laikā nav viesojies. Tomēr tagad atklājies, ka tie ir meli, jo tenisists šajā laika periodā ieceļojis arī Spānijā.

Medijs norāda, ka Austrālijā melošana pirms iebraukšanas valstī traktējama kā nopietns noziegums, par ko draud līdz pat 12 mēnešiem ilga atrašanās aiz restēm.

Iepriekš "Australian Open" rīkotāji Džokovičam piemēroja medicīnisku izņēmumu, lai viņš varētu spēlēt Austrālijas atklātajā čempionātā. Džokovičam ierodoties Melburnā, viņa vīza tika anulēta.

34 gadus vecais Džokovičs Austrālijā ieradās pagājušajā nedēļā.

Džokovičs Austrālijas atklātajā čempionātā uzvarējis deviņas reizes un ar šveicieti Rodžeru Federeru un spāni Rafaelu Nadalu dala "Grand Slam" titulētāko tenisistu godu - viņiem katram ir pa 20 trofejām.

Sezonas pirmais "Grand Slam" turnīrs - Austrālijas atklātais čempionāts - norisināsies no 17. līdz 30. janvārim.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu