Toksiskā maskulinitāte vai neveiksme? Vīrs sociālajos tīklos slavē sievu, taču saņem negaidītu reakciju (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: @jonreyes204/Twitter/Apollo.lv kolāža

Gribēja kā labāk, sanāca kā vienmēr. Sestdien, 8. janvārī, kāds "Twitter" lietotājs dalījās ar foto, kurā redzama viņa sieva, pēc 12 stundu maiņas šķūrējot sniegu. Situācija lietotnē pagriezās vīrietim, visticamāk, negaidītā virzienā.

"Pat pēc 12 stundu nakts maiņas slimnīcā manai sievai vēl ir enerģija nošķūrēt piebraucamo ceļu. Lai Dievs viņu svētī un visus veselības aprūpes nozarē strādājošos. Laiks pagatavot viņai brokastis," šķietami sirsnīgā ierakstā "Twitter" dalījās Reijs.

Atjautīgie "Twitter" lietotāji nebija uz mutes krituši, ieraksta autoru atstājot pārsteigtu.

"Viņas rokas izskatās šādi, lai manējās varētu izskatīties šādi."

"Brokastis, ko viņš uztaisīja." 
 

Neizpalika arī melnais humors, kādam lietotājam rakstot: "Viņa nešķūrē piebraucamo ceļu. Viņa tīra taciņu, lai aizvilktu tavu līķi uz mašīnas bagāžnieku, kad ieraudzīs šo "Twitter" ierakstu." Savukārt kāds cits vīrieti brīdināja: "Viņa rok bedri tavam ķemenim, draugs."

Situācijas glābšanas labad visā iesaistījās ari Džona sieva Sintija Reisa, kura arī dalījās ar ierakstu lietotnē "Twitter", visiem pavēstot, ka vienkārši "gribējusi nošķūrēt sniegu".

Tiesa, norūpējušos vietnes lietotājus nomierināt bija grūti, jo pat uz šo ierakstu viņi nepalika atbildi parādā. Kāds pieļāva, ka atvainošanos rakstīt palūdzis pats Džons.

"Tad tu liki viņai izveidot "Twitter" profilu, lai tevi aizstāvētu. Vecīt. Šis ir viņas vienīgais "Twitter" ieraksts," novēroja kāds vietnes lietotājs.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu