VIDEO ⟩ Andrejsalā mīklainos apstākļos dzīvību zaudējis kāds vīrietis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Ja nu pagājušajā naktī Rīgas pasažieru ostas apkaimē pieredzējāt kādus elektroapgādes traucējumus, iespējams, tie nāca no Andrejsalas, kur pagaidām vēl mīklainos apstākļos dzīvību zaudējis kāds vīrietis, kurš dabūjis spēcīgu strāvas triecienu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pagājušajā naktī Andrejsalā pulcējušies vai visi operatīvie dienesti – 112 zvanu centrā bija saņemta ziņa par to, ka kādā Sadales tīklu elektroietaisē noticis negadījums un traumētais cilvēks nespēj saviem spēkiem izkļūt no telpas, kurā notikusi nelaime. Šoreiz arī operatīvo dienestu darbiniekiem nācies brīdi uzgaidīt.

"Notikuma vietā tika nodrošināta sabiedriskā kārtība un tika sagaidīti elektriķi, kas atslēdza elektrību. Tika konstatēts, ka notikuma vietā atradās četras personas, no kurām viena jau bija mirusi," skaidro policijā.

Protams, uzzinot par šādu pavērsienu, visi tālākie darbi nodoti Valsts policijas darbinieku rokās, savukārt pati krimināllieta nonākusi Ziemeļu iecirknī.

Likuma sargi norāda, ka pamatversija liecina, ka 1984. gadā dzimušais vīrietis ir gājis bojā no saņemtā strāvas trieciena, taču vienlaikus min, ka cietušais ir kritis no vairāku metru augstuma. Par to, kas tieši noticis, lielāka skaidrība būs pēc tiesu medicīnas ekspertu atzinuma.

Vienlaikus kriminālpolicists apstiprina arī to, ka notikuma vietā sastapti vēl trīs cilvēki: "Viena no versijām ir, ka šī persona ir vēlējusies izdarīt kādu noziedzīgu darbību. Pats bojā gājušais jau agrāk nonācis Valsts policijas redzeslokā saistībā ar narkotisko vielu lietošanu un sīku zādzību izdarīšanu." Viņiem šobrīd piemērots liecinieka statuss.

Kā šodien noskaidrots A/S "Sadales tīkls" – visi šobrīd zināmie fakti liecina par to, ka bojāgājušais ir nesankcionēti iekļuvis teritorijā. Konkrētajā objektā "Sadales tīkls" iepriekš ir veicis īpašus drošības pasākumus, lai ierobežotu nepiederošu personu iekļūšanu, tostarp aizmetinot starpstāvu pieejas un izvietojot brīdinājuma zīmes. Bez apzinātām un mērķtiecīgām darbībām šajā objektā iekļūt neesot iespējams.

Video: "Degpunktā" sižets

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu