VIDEO ⟩ Malkina atgriešanās spēlē "Penguins" izcīna uzvaru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pitsburgas "Penguins" hokejisti
Pitsburgas "Penguins" hokejisti Foto: Reuters/ScanPix

Trešdien, 12. decembrī, Jevgēņija Malkina atgriešanās mačā uzvaru izcīnīja Teodora Bļugera pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Pitsburgas "Penguins".

Pitsburgas "Penguins" vienība ar 4:1 (1:0, 2:1, 1:0) pieveica Anaheimas "Ducks" komandu.

Šajā mačā "Penguins" rindās laukumā pēc savainojuma sadziedēšanas atgriezās krievu centra uzbrucējs Jevgēņijs Malkins, turklāt viņš guva divus vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli. Divus vārtus uzvarētāju sastāvā guva arī Džefs Kārters, bet mājinieku rindās vienīgais precīzais metiens Jakoba Silfverberja kontā.

Malkins pagājušās sezonas izskaņā iedzīvojās ceļgala traumā, bet operācija tika veikta 4.jūnijā.

Bļugers laukumā pavadīja 15 minūtes un deviņas sekundes, no kurām trīs minūtes un 27 sekundes spēlēja mazākumā, izpildīja divus metienus pa pretinieku vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus, uzvarēja astoņos no 13 iemetieniem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Bļugera kontā šosezon 34 mačos septiņi gūti vārti un sešas rezultatīvas piespēles.

Citā mačā pie uzvaras papildlaikā tika Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē "Sharks" vienība, kas ar 3:2 (1:0, 0:1, 1:1, 1:0) savā laukumā pārspēja Detroitas "Red Wings" komandu.

Vārtus uzvarētāju rindās pamatlaikā guva Timo Maiers un Džefrijs Vīls, bet uzvaru papildlaikā nodrošināja Logans Kutūrs. Detroitas kluba labā vārtus guva Tailers Bertuci un Niks Ledijs.

Plānots, ka Balcers, kurš nupat atguvies no ceļgala savainojuma un nav spēlējis kopš 4.decembra, laukumā varētu doties ceturtdien, kad "Sharks" savā laukumā uzņems Ņujorkas "Rangers" hokejistus.

Balcers šajā sezonā 24 spēlēs guvis divus vārtus, atdevis astoņas rezultatīvas piespēles un iekrājis negatīvu lietderības koeficientu -8.

NHL Austrumu konferencē "Penguins" ar izcīnītiem 47 punktiem 35 spēlēs ierindojas septītajā vietā, bet "Sharks" ar 41 punktu 37 mačos ir astotie Rietumu konferencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu