Novaks Džokovičs atklāj, ka rupji pārkāpis Covid-19 ierobežojumus (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Novaks Džokovičs
Novaks Džokovičs Foto: AFP/SCANPIX

Pasaules tenisa pirmā rakete serbs Novaks Džokovičs savā "Instagram" kontā atklājis, ka sniedzis interviju, būdams inficējies Covid-19.

Drāma ap Džokoviča dalību gaidāmajā "Australian Open" turnīrā joprojām nav mazinājusies, tomēr nesen izplatījušās runas par tenisista grēkiem vēl pirms šā gada pirmā "Grand Slam" turnīra.

Izrādās, ka Džokovičs pozitīvu Covid-19 testu saņēma 16. decembrī, bet tas viņam netraucēja divas dienas vēlāk klātienē sniegt interviju franču medijam "L'Equipe". Šādu informāciju savā "Instagram" kontā apstiprinājis arī pats Džokovičs, paužot nožēlu par notikušo.

"Piekrītu, ka man interviju vajadzēja pārcelt. Negribēju pievilt žurnālistu. Nodrošinājām sociālo distancēšanos, un visu intervijas laiku valkāju masku, izņemot brīdi, kad vajadzēja fotografēties," rakstīja tenisists.

Tāpat tenisists norādīja, ka plašu ažiotāžu sacēlusī kļūda, aizpildot ieceļošanas dokumentus, bijis cilvēcisks misēklis.

"Mans aģents no visas sirds atvainojas par administratīva rakstura kļūdu, atķeksējot nepareizo atbildi. Šī bija cilvēciska kļūda, katrā ziņā ne apzināta. Mana komanda Austrālijas valdībai ir sniegusi nepieciešamo informāciju," norādīja tenisists.

34 gadus vecais Džokovičs Austrālijā ieradās pagājušajā nedēļā.

Džokovičs Austrālijas atklātajā čempionātā uzvarējis deviņas reizes un ar šveicieti Rodžeru Federeru un spāni Rafaelu Nadalu dala "Grand Slam" titulētāko tenisistu godu - viņiem katram ir pa 20 trofejām.

Sezonas pirmais "Grand Slam" turnīrs - Austrālijas atklātais čempionāts - norisināsies no 17. līdz 30. janvārim.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu