Piecas horoskopa zīmes - lieliski rakstnieki

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Min An/ Pexels

Par to nav šaubu, ka uzrakstīt kvalitatīvu literāro darbu ir sarežģīti, taču vēl grūtāk ir pelnīt iztiku tikai ar darbošanos rakstniecībā. Uzzini, kuras horoskopa zīmes ir pietiekami talantīgas, lai to spētu izdarīt!

1. Ūdensvīrs

Virdžīnija Vulfa un Čārlzs Dikenss pēc horoskopa arī ir Ūdensvīri. Šai zīmei piemīt brīnišķīga iztēle, tādēļ Ūdensvīram ir jāņem rokā pildspalva, lai ātri paspētu pierakstīt savas fantāzijas ainiņas. Ceļošana fantāzijas pasaulē ir šīs zīmes ikdiena, taču Ūdensvīrs kā pamatdarbu izvēlas pētniecību vai medicīnu. 

2. Vērsis

Vērsis kopš mazotnes ir pieradis uz papīra izlikt savas domas. Šī zīme lasa dzeju un fantāzijas romānus, tādēļ vienmēr ir sapņojusi nākotnē publicēt savu daiļdarbu. Vērsim piemīt nepieciešamais talants, lai varētu savu sapni piepildīt. Talantīgais Vērsis iedvesmojas no dažādām savas dzīves pieredzēm un spēj tās bez grūtībām ietērpt vārdos, tādēļ nav pārsteigums, ka arī Viljams Šekspīrs ir šīs zīmes pārstāvis.

3. Strēlnieks

Strēlniekam ir ļoti svarīga brīvības sajūta, tādēļ arī runas un izpausmes brīvību viņš parāda caur saviem rakstu darbiem. Šīs zīmes stāsti ir neviltoti un izsmalcināti. Ne tikai rakstnieks, bet arī ilustrators - savas grāmatas vizuālo noformējumu Strēlnieks, visticamāk, radīs pats. Slavens šīs zīmes pārstāvis ir Marks Tvens. 

4. Svari

Svari ir introverti cilvēki, tādēļ viņi bieži vien citiem nestāsta savas dziļākās jūtas un domas. Rakstīšana ir veids, kā saprast un sakārtot savas emocijas, tādēļ, izliekot domas uz papīra, Svari jūtas brīvi. Slaveni literāti - Svari ir Oskars Vailds un Frānsiss Skots Ficdžeralds.

5. Zivis

Zivīm piemīt empātija un dabiska ziņkāre, tādēļ šī zīme spēj rakstīt brīnišķīgus prozas darbus. Zīmes patiesums un plašais vārdu krājums izcels Zivs rakstīto darbu. Slavens šīs Zodiaka zīmes pārstāvis ir Džeks Keruaks.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu