VIDEO ⟩ Rīgā vairākām automašīnām pārdurtas riepas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: s_oleg/Shutterstock

18 gadus vecam vīrietim no Daugavpils, kurš alkohola reibumā, ejot mājās, sabojāja vairāku automašīnu spoguļus, kafijas automātu, daudzdzīvokļu mājas liftu un kāpņutelpā esošās mantas, sākti septiņi kriminālprocesi. Savukārt Rīgā, Brasas mikrorajonā, naktī uz pirmdienu kāds sadūris vairāku mašīnu riepas, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Dāvids par sava braucamrīka apskādēšanu uzzināja sociālajos tīklos:

"Draudzene skatījās "Facebook", un Brasas grupā parādījās ziņa, ka rindā astoņām mašīnām pārdurtas riepas. Kāds vienkārši gājis garām un sadūris."

No kaimiņiem vīrietis dzirdējis, ka rajonā ne pirmo reizi vietējie no rītiem attopas pie nebraucošiem spēkratiem un nākas pārplānot dienu, kā arī visnepatīkamākais, protams, ir neplānoti tēriņi. Pie blakus mājas ir uzstādītas videonovērošanas kameras, iespējams, no ierakstiem radīsies skaidrība par vainīgo.

"Daļēji ir aizdomas, bet tās ir nepamatotas, tāpēc grūti kādu apsūdzēt, ja nav pieķerts pie rokas," norāda Dāvids.

Kā "Degpunktā" noskaidroja policijā, pagaidām gan neviens cits bez Dāvida iesniegumu likumsargiem nav uzrakstījis.

"Šobrīd Valsts policijas Rīgas Brasas iecirknī saistībā ar notikušo ir saņemts viens iesniegums no automašīnas īpašnieka un ir sākts kriminālprocess par tīšas mantas bojāšanu," norāda policijā.

Valsts policija aicina atsaukties notikušā aculieciniekus un ikvienu, kuram ir izmeklēšanai noderīga informācija. Informēt policiju iespējams, zvanot Valsts policijas Rīgas Brasas iecirknim pa tālruņa numuru 67030630 vai pa Valsts policijas vienoto diennakts tālruņa numuru 110.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu