Nepiekāpīgi baumotāji un dramatiski manipulētāji. Kaitinošākās Zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Andrea Piacquadio/ Pexels

Katram cilvēkam ir kādas lietas, kas viņam šķiet kaitinošas. Tā kā tas ir ļoti individuāli, tad nevajag to ņemt ļaunā, ja jūti, ka kādam cilvēkam nepatīc. Uzzini, kuras horoskopa zīmes astrologi ir nosaukuši par kaitinošākajām, ņemot vērā konkrētas rakstura īpašības!

1. Zivis

Šīs horoskopa zīmes pārstāvji ir viskaitinošākie. Maigais raksturs, cēlie nolūki un lielie sapņi ir iemesli, kādēļ Zivis ir nokļuvušas kaitinošāko horoskopa zīmju saraksta pašā augšgalā. Šī zīme bieži vien aizmirst, ka ne visi jūt tikpat dziļas emocijas. 

Zivis atveras citu priekšā un vienmēr ir pārsteigtas un iekšēji sagrautas, kad tiek sāpinātas. Šīs zīmes pārstāvju apkārtējā pasaule tiek balstīta uz paša trauslajām emocijām un fantāzijām. Viņiem ir nepieciešams nepārtraukts atbalsts no draugiem un ģimenes, tādēļ apkārtējiem cilvēkiem šīs zīmes vieni un tie paši skumjie stāsti ir jāklausās vairākas reizes.

2. Dvīņi

Dvīņi nekad neizpaudīs savas patiesās domas, taču viņš pats bieži vien nezina, ko patiesībā domā! Šo zīmi var saukt par īstu hameleonu, jo Dvīnis katrai situācijai pielāgo savu personību, lai cilvēkiem šķistu pēc iespējas pievilcīgāks un patīkamāks. Nekad nebūs iespējams saprast, vai Dvīnis ir atklājis savu patieso būtību vai tikai spēlējas ar tevi, kas mēdz būt ne tikai kaitinoši, bet arī novest pie skumja nobeiguma.

3. Auns

Auna vadošā planēta ir Marss, tādēļ šī zīme nekad citiem nepiekāpjas un bieži vien izrīko citus. Auns precīzi zina, ko vēlas, un darīs visu, lai to sasniegtu, neskatoties uz ceļā sastaptajiem šķēršļiem. Šīs zīmes pārstāvji ir dzimuši līderi vai nesaprasti vientuļnieki, bet viņi nekad nebūs pūļa cilvēki un sekotāji. Lai gan sākumā tas varētu šķist apbrīnojami, taču patiesībā katra mazākā lieta ir izcīnīta milzīgā cīņā ar sevi un citiem.

4. Jaunava

Jaunava ir pati izvēlīgākā, trauksmainākā un trauslākā horoskopa zīme. Šai zīmei ir nosliece uz cinismu un pesimismu, jo tā ievēro visas detaļas, kuras varētu noiet greizi. Neskatoties uz iepriekš minēto, Jaunavai patīk citiem palīdzēt. Vispiemērotākais darbs Jaunavai ir sarakstu veidošana un lietu organizēšana. Ja Jaunava jūt, ka cilvēki viņā klausās un veic svarīgas izmaiņas, tad šī zīme nomierināsies un parādīs citiem savu maigo un jautro pusi. 

5. Skorpions

Skorpions ir noslēpumains, liels manipulētājs un dramatisks. Labā īpašība Skorpionam ir tāda, ka tā, pateicoties tikai viņam vien zināmai informācijai, zina, kā panākt vēlamo. Lai iegūtu Skorpiona uzticību, paiet zināms laiks. Šīs zīmes pārstāvji, tāpat kā dzīvnieks, kura vārdā ir nosaukti, spēj būt asi un nejauki, ja tiem pieiet par tuvu. Ja pret Skorpionu izturas ar cieņu un skaidri tiek novilktas robežas, tad šī zīme var kļūt par vienu no uzticīgākajiem draugiem.  

6. Strēlnieks

Strēlnieks ir ļoti jautrs, tādēļ ar viņu kopā pavadītais laiks nekad nav garlaicīgs. Kādu laiku jautrība ir pat ļoti vēlama, taču Strēlnieki parasti neprot apstāties, kad tas ir vajadzīgs. 

Šī zīme ir atvērta un ļoti atklāta. Ja tu nespēj izturēt netīkamu patiesību, tad nejautā Strēlnieka viedokli. Aktīvais Strēlnieks vienmēr meklē jaunas idejas un piedzīvojumus, kurus īstenot. Viņš cenšas saglabāt tuvas attiecības ar tiem cilvēkiem, kuri viņam rūp, taču, ja nesajūt pretī to pašu, tad Strēlnieks bez liekas šaubīšanās attiecības pārtrauks. 

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu