Usiks saņem apsūdzību nopietnā pārkāpumā; konfliktā iesaistās arī Vladimirs Kļičko (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: AFP/SCANPIX

Nopietnus apvainojumus no sava potenciālā nākotnes pretinieka Taisona Fjūrija saņēmis ukraiņu bokseris Oleksandrs Usiks. Savu tautieti aizstāvēt meties arī leģendārais Vladimirs Kļičko.

Lielbritānijas boksa zvaigzne Taisons Fjūrijs nesen savā "Instagram" kontā publiskoja video tiešraidi, kurā viņš kārtējo reizi apsaukāja savu tautieti Entoniju Džošua.

"Zināt, kam es nespēju noticēt? Tam, ka AJ [Džošu] atdeva Ukrainai atpakaļ visas supersmagā svara jostas pēc tam, kad ieguldīju tik daudz darba, lai tās iegūtu. Tu lielais nejēga!" sacīja Fjūrijs.

33 gadus vecais brits runāja par 2015. gadu, kad viņš WBO, WBC, IBF un IBO organizāciju supersmagā svara jostas atņēma tā brīža čempionam, ukrainim Vladimiram Kļičko.

Netiešā veidā Fjūrijs uzbruka arī Kļičko tautietim Oleksandram Usikam, apsūdzot viņu neatļauto vielu lietošanā: "Tu ļāvi mazajam steroīdu vīrelim uznākt "augšā" no vidējā svara un atņemt tavas jostas. Būs vajadzīgs britu bombardieris kā es, lai nejēdzīgo steroīdu galvu atbrīvotu no jostām un atgrieztu tās Lielbritānijā," sacīja Fjūrijs.

Tautieti savā "Twitter" metās aizstāvēt jau pieminētais Vladimirs Kļičko: "Nav pagājis tik ilgs laiks kopš mūsu cīņas, kad tev tik tiešām bija pozitīvi [steroīdu] testi. To var "iegūglēt" jebkurš. Saglabā klasi!"

2016. gada Fjūrijam tika piespriesta diskvalifikācija. Toreiz Fjūrijs norādīja, ka viņa asinīs neatļautās vielas konstatētas mežacūkas gaļas dēļ. 2017. gadā britu bokseris depresijas un alkoholisma dēļ no sporta aizgāja uz nenoteiktu laiku. Savukārt 2018. gadā, kad viņš bija ticis galā ar personīgajām problēmām, Fjūrijs varēja atgriezties ringā.

Taisons Fjūrijs savas karjeras laikā ir izcīnījis 31 uzvaru, vienu reizi cīnoties neizšķirti.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu