Bils Geitss sašutis, ka pandēmijas laikā pakļauts dezinformācijai (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bils Geitss
Bils Geitss Foto: Leon Neal/AFP

Biznesa magnāts, "Microsoft" līdzdibinātājs un filantrops Bils Geitss paudis sašutumu, ka pandēmijas dēļ viņš ir pakļauts dezinformācijai, vēsta ziņu medijs "Insider".

Pirms neilga laika Geitsu intervēja Edinburgas Universitātes Medicīnas skolas sabiedrības veselības nodaļas vadītājs Deviss Šridhars.

Viņš intervijā, kas norisinājās mikroblogošanas vietnē "Twitter", vaicāja: "Viena no galvenajām problēmām ir bijusi tiešsaistes dezinformācija "Facebook" un citās platformās saistībā ar vakcīnām, maskām un citiem pasākumiem. Kā mēs risinām šo izaicinājumu?"

Geitss atbildēja, ka veselības organizācijām, tostarp Slimību kontroles un profilakses centriem, kā arī Pasaules Veselības organizācijai, vajag vairāk resursu, lai cīnītos ar pandēmiju un komunicētu ar sabiedrību par to.

"Tādi cilvēki kā jūs, es un Tonijs Fauči esam pakļauti dezinformācijai. Es to nebiju gaidījis," mikroblogošanas vietnē "Twitter" pavēstīja Geitss.

"Daži no tiem, piemēram, ir čipu ievietošana rokās. Man nav jēgas to darīt. Kāpēc lai es to gribētu darīt?" viņš sacīja.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu