"Kāpēc atkal slēdz divas joslas?" Autovadītājs sašutis par satiksmi uz Deglava tilta (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Slēgts Augusta Deglava tilts
Foto: Slēgts Augusta Deglava tilts Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šonedēļ atkal tiek ierobežota satiksme uz pavisam nesen rekonstruētā Deglava tilta, kas pilnvērtīgai satiksmei bija atvērts tikai nedaudz vairāk nekā mēnesi, vēsta raidījums "Bez Tabu". 

Latvijas iedzīvotājs Raimonds par situāciju uz Deglava tilta stāsta: "Tikai nupat pabeidza darbus uz Deglava tilta, bet jau atkal sāk remontēt. Kāpēc visus šos darbus nevarēja veikt vienā laikā? Kāpēc atkal slēdz divas joslas? Tas radīs pamatīgus sastrēgumus gan no rītiem, gan vakaros. Kādam Rīgas domē, šķiet, ir sveša darbu plānošana."

Rīgas domes Satiksmes departamentā stāsta, ka uz tilta notiek Austrumu maģistrāles izbūves darbi, kas nav saistīti ar iepriekšējiem darbiem, kad tika rekonstruēts Deglava tilts.

Rīgas domes Satiksmes departamenta vadītājs Jānis Vaivods raidījumam atklāj: "Nākotnē ir paredzēts, ka no Deglava tilta varēs nokļūt uz Austrumu maģistrāli, kā arī otrādi. Šobrīd ir jāpiecieš satiksmes organizācijas izmaiņas.

Tas tiek darīts nākotnes vārdā. Šos darbus nevarēja darīt vienlaikus ar iepriekšējiem, jo tie ir divi dažādi projekti, divi dažādi būvnieki. Ja to darītu vienlaikus, tas varētu novest pie tā, ka tilts būtu jāslēdz pilnībā.

Mēs izvēlējāmies modeli, ka no sākuma notiek vieni darbi, saņemot finansējumu, tika uzsākti arī otri. Austrumu maģistrāles būvniecībai finansējums tika saņemts tikai pagājušajā gadā. Tas ir valsts grants minētā objekta realizācijai."

Provizoriski satiksme pie Deglava tilta būs ierobežota līdz pat šā gada beigām.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu