FOTO ⟩ Ventspilī Izglītības pārvaldes ēkai norauts jumts

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Una Kupruka/LETA

Piektdienas, 14. janvāra, rītā spēcīgā vēja rezultātā Ventspils Izglītības pārvaldes ēkai daļēji norauts jumts, aģentūru LETA informēja pašvaldības iestādes "Ventspils komunālā pārvalde" sabiedrisko attiecību speciāliste Sigita Helēna Blumberga.

Lai novērstu radītās vētras sekas un bīstamību uz ceļa, ir slēgts Raiņa ielas posms virzienā no Andreja ielas līdz Ģertrūdes ielai.

Blumberga norāda, ka piekļuve Ventspils Izglītības pārvaldes ēkai pašlaik ir norobežota, slēdzot daļu Raiņu ielas un gājēju ietves posmu. Lai piekļūtu Andreja ielai, patlaban ir atvērta iebrauktuve no Jūras ielas puses, uz noteiktu laiku atverot to kā divvirzienu ielu.

Pašlaik ir informācija arī par diviem Ventspilī nolauztiem kokiem - pie sporta nama "Centrs" un Zvaigžņu ielas pagrieziena virzienā uz pansionātu "Selga".

Līdz plkst. 7 Ventspils ostā reģistrētas vēja brāzmas bija līdz 29 metriem sekundē (m/s), bet Ventspils lidostā - 25 m/s.

Pašvaldības iestāde lūdz iedzīvotājus nenovietot savas automašīnas zem kokiem vējainās dienās. Iedzīvotāji tiek aicināti ziņot par vētras gāztajiem kokiem, koku zariem vai citiem vēja nodarītiem postījumiem Ventspils Komunālai pārvaldei darba laikā pa tālruni 63 624 269, vai arī Ventspils Pašvaldības policijas dežūrdaļai pa tālruni 63 680 808.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu