Pirmdienas horoskops: 17. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops pirmdienai, 17. janvārim.

AUNS

Pirmdiena sākas aktīvi. Profesionālajā jomā būsi autoritāte, kuras viedoklī ieklausās. Interesantas iespējas var pavērties saistībā ar ārzemju tēmu.

VĒRSIS

Kaut kas var kaitināt, bet, ja staigāsi pukodamies par citu neizdarību vai dzīves netaisnībām, radīsies stress. Taču ir lieliskas iespējas izvirzīties darbā un iepazīt interesantus cilvēkus.

DVĪŅI

Diena būs produktīvāka, ja ir kādas iespējas pašam noteikt savu darba ritmu un nav jāpieturas pie reglamenta. Iespējamas interesantas filozofiskas atziņas.

VĒZIS

Ļoti možs noskaņojums. Pratīsi iedvesmot un uzmundrināt arī citus. Iespējams, izveidosies kāda jauna sadarbība, kas nākotnē var izrādīties ienesīga.

LAUVA

Lauva pati zina, ko dara. Taču šodien būtu vēlams ambīcijas nolikt malā un darboties komandā. Viena galva gudra, divas vēl gudrākas. Vakarā apcerīgs noskaņojums.

JAUNAVA

Svarīgas naudas lietas. Iespējams, jādomā, kā ienākumus palielināt. Paskaties, kādas vēsmas darba tirgū: varbūt ir vērts mācīties ko jaunu, varbūt attīstīt savu biznesu.

SVARI

Šī pirmdiena nav tava mīļākā diena. Garastāvoklis mainīgs. Tāpēc vajadzētu turēties tālāk no nīgriem ļautiņiem, kas par visu žēlojas. Vakarā atbalsts no ģimenes un sirsnīgas sarunas.

SKORPIONS

Paskatījies uz cilvēku un uzreiz saprati, kāpēc viņš dara tā un ne citādi. Vai arī – ko no katra var sagaidīt. Kaut arī tavs prāts darbojas racionāli, reizumis par sevi liek manīt intuīcija.

STRĒLNIEKS

Kādam vēl pirmdienas „iešūpošanās” vajadzīga, bet tu pirmais darbavietā, ofisā, vai virtuālajā attālinātās saziņas telpā. Pats aktīvi rosīsies un skubināsi citus.

MEŽĀZIS

Šodien darbā jāstrādā daudz un atbildīgi, bet pēc tam īsziņas tālrunī no bankas par konta papildinājumu dos gandarījumu. Vakarā risināmi attiecību jautājumi.

ŪDENSVĪRS

Prātā daudz izcilu un oriģinālu ideju, bet ne visi tās uztvers un atbalstīs. Vajag sadarboties un tās tālāk attīstīt kopā ar domubiedriem, kas ar tevi uz viena viļņa.

ZIVIS

Ražīga diena un daudz enerģijas. Kolēģi vai sadarbības partneri knapi spēs tikt līdzi. Labas iespējas pielikt punktu projektiem, darbiem, iecerēm, kas kādu brīdi „buksējušas”.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu