"Nets" jāsamaksā salīdzinoši maza soda nauda, lai mājas spēlēs varētu piedalīties "antivakseris" Ērvings (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kairijs Ērvings
Kairijs Ērvings Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bruklinas "Nets" zvaigzne Kairijs Ērvings varētu palīdzēt savai komandai arī mājas spēlēs, ja tā būtu gatava maksāt salīdzinoši mazu soda naudu.

Kā zināms, Ērvings vairākkārt publiski ir iestājies pret Covid-19 vakcināciju. Pats basketbolists, protams, nav vakcinējies. Ņemot vērā, ka viņš pārstāv Bruklinas "Nets", kas atrodas Ņujorkā, viņš kluba mājas spēlēs laukumā doties nedrīkst.

Tomēr "New York Daily News" vēsta, ka Bruklinas "Nets" komanda, samaksājot konkrētu naudas summu, saspēles vadītāju laukumā varētu laist arī mājas spēlēs. Šī summa, ja skatāmies uz NBA algu un citu izdevumu standartiem, nebūt nav liela.

Tiek ziņots, ka "Nets" par pirmo pārkāpumu jeb Ērvinga laišanu laukumā mājas spēlēs saņemtu brīdinājumu. Pie otrā pārkāpuma sekotu 1000 ASV dolāru naudas sods, nākamais mačs komandai izmaksātu divus tūkstošus, bet, sākot ar ceturto spēli, komandai par Ērvinga dalību mājas mačā būtu jāmaksā piecus tūkstošus ASV dolāru liels sods.

"Nets" vienībai šajā regulārajā sezonā ir atlikušas vēl 19 spēles un viņa dalība šajos mačos Bruklinas komandai izmaksātu kopumā 75 tūkstošus ASV dolāru.

Šāda summa šķiet niecīga, ja salīdzinām to ar Ērvinga sezonas algu, kas ir 33,3 miljoni ASV dolāru.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu