VIDEO ⟩ Rīgā policisti pieķer kādu zagli, kas atkārtoti atgriezies notikuma vietā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Toa55/Shutterstock

Kāds zaglis nespējis rimties pat pēc aizturēšanas. Tikko atbrīvots, viņš atkal ķēries pie darba, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Nakts vidū Rīgas domē ieradušies vairāki Valsts policijas darbinieki. Viņi, dzinuši pēdas kādam noziedzniekam.

Netālu no notikuma vietas ir uzstādītas arī videonovērošanas kameras, kurās policisti saskatīja vainīgo. Atnācējs izmēģinājis ielauzties vairākos braucamrīkos, līdz iekļuvis kādā "Opel" markas automašīnā.

Acīm redzami garnadzis nav bijis pārāk veikls, jo auto salona pārbaudīšanai viņam bija nepieciešamas 45 minūtes. Pēc kā viņš, visticamāk, savu guvumu noslēpis zem pārvietojamās tualetes turpat līdzās esošajā būvlaukumā. Zīmīgi, ka pēc pirmā auto apzagšanas un guvuma nobēdzināšanas viņš netraucēti turpinājis ložņāt arī ap citiem braucamajiem – līdz pat brīdim, kad tika iztraucēts.

"Kamerās var redzēt, ka atgriežas trīs personas, tajā skaitā arī vīrietis, kurš noziņoja situāciju policijai," norāda policijā.

Pēc tam kad savu darbu bija pabeiguši eksperti, ap plkst. 5 rītā visi devušies prom. Savukārt vēl pusstundu vēlāk domē sēdošajiem policistiem iepletušās acis: garnadzis atgriezies stāvlaukumā un jau atkal ložņājis ap auto. Šoreiz gan daudz laika viņam nav dots un pavisam drīz ļaundaris aizturēts.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu