VIDEO ⟩ Aizšķērsoja ceļu un dauzīja logus. Vairāki autovadītāji saskārušies ar kāda vīrieša agresiju (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Vairāki autovadītāji 12. janvārī Rīgas centrā bija spiesti saskarties ar kāda vīrieša agresiju. Uzbrucējs aizšķērsoja ceļu mašīnām, gūlās tām virsū, ar dūrēm un galvu dauzīja spēkratiem logus, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Vairāki automašīnu vadītāji bija spiesti izbaudīt kāda vīrieša dusmu uzplūdus, kas rezultējās ar spēkratu bojājumiem.

Uzbrucējs aizšķērsoja automašīnām ceļu, gūlās tām virsū un ar dūrēm dauzīja logus.

Ap plkst. 21 kliedzieni uz ielas pievērsa kāda iedzīvotāja uzmanību. Viņš piegāja pie dzīvokļa loga, un tur redzētais lika acīm ieplesties. Kāds vīrietis centās apturēt spēkratus un tos apzināti sāka bojāt, nesatraucoties par to, ka sevi savaino.

"Pēkšņi vīrietis, iespējams, alkohola vai narkotisko vielu iespaidā, centās apturēt automašīnas, kas viņam arī izdevās. Pirmo automašīnu viņš apturēja džipu, uz kura viņš uzlīda uz "kapota" un tad ar galvu centās izsist stiklu mašīnai. Bet tas viņam īsti neizdevās.

Pēc laika brauca nākamā mašīna, kurā sēdēja iekšā divas sievietes. Viņš uzgūlās arī uz viņu mašīnas virsū. Kaut ko rādīja, ka viņam ir kakls tā kā pārgriezts, kur asinis tecēja. Un tad viņš piegāja pie tās mašīnas un arī ar roku izsita aizmugurējo stiklu.

Tad meitenes, baidoties no tā, nu no malas redzot, tā izskatījās, viņš ieķērās tajā stiklā un tālāk aizvilkās pa Matīsa ielu," stāsta Valdis, kas nofilmēja notiekošo.

Likumsargi uz notikuma vietu izsauca mediķus un vēlējās vīrieti nogādāt telpās, jo viņam nebija virsdrēbju.

Likumsargiem ārā izdevās vīrieti aizturēt. Ieradās mediķi, un viņš tika hospitalizēts.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu