VIDEO ⟩ Valsts policija Pļavniekos notver automašīnu spoguļu zagli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Policija. Ilustratīvs attēls.
Policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Valsts policija

Aizvadītajā naktī Rīgā policisti aizturējuši kādu laupītāju, kurš apzadzis vismaz trīs automašīnas, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pļavniekos patrulējošie policisti nejauši ievēroja divus automobiļus, kuri, visticamāk, bija palikuši bez atpakaļskata spoguļiem.

Mēģinot saprast, kad un kas īsti noticis, vīri piebremzējuši un ievērojuši arī kādu tumšu stāvu, kas pazuda aiz daudzstāvu nama stūra.

Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Latgales pārvaldes pārstāvis Guntis Bērziņš stāsta, ka par minēto faktu paziņots dežūrdaļai, kā arī talkā piesaistīta blakus esošā Vidzemes pārvaldes auto patruļas ekipāža.

Pārmeklējot apkārtni, viena no patruļām pamanīja aprakstam atbilstošu vīrieti, kurš, pamanot policiju, ieskrēja iekšpagalmos, mēģinot paslēpties.

Apskatot iekšpaglamus, policija pie viena no namiem pamanīja mugursomu ar trīs automašīnu atpakaļskata spoguļiem.

Inspektori par šo atradumu ziņojuši Valsts policijai un secinot, ka ļaundaris tomēr ir aizlaidies, gaidījuši kriminālpolicistu ierašanos. Līdz aptuveni desmit minūtes pēc tam viens no kārtības sargiem, kurš lēnā solī apstaigāja apkārtni, zem vienas no automašīnām pamanījis ko aizdomīgu un tumsā paspīdinājis lukturi.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu