Smirnovam divas rezultatīvas piespēles, Daugaviņš vienu reizi rezultatīvi piespēlē Šveices čempionātā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Deniss Smirnovs
Deniss Smirnovs Foto: Eric Lafargue (www.gshc.ch)

Latvijas uzbrucējs Deniss Smirnovs piektdien, 14. janvārī, Ženēvā divas reizes rezultatīvi piespēlēja, palīdzot Ženēvas "Servette" izcīnīt uzvaru Šveices hokeja augstākajā līgā (NL), savukārt Kaspars Daugaviņš tika pie vienas rezultatīvas piespēles zaudētā spēlē.

Divu latviešu pārstāvēto komandu cīņā "Servette" mājās pieveica Langnavas "Tigers" ar Ivaru Punnenovu vārtos - 5:1 (2:1, 3:0, 0:0).

Smirnovs uz ledus pavadīja 14 minūtes un 11 sekundes, asistējot komandas otro un trešo vārtu guvumā. Viņš reizi meta pa viesu vārtiem, zaudēja vienīgajā iemetienā un +/- rādītāju +2.

Šosezon Smirnovs 35 mačos Šveices čempionātā guvis vienus vārtus un četrreiz rezultatīvi piespēlējis.

Viesu vārtos Punnenovs atvairīja 42 no 47 metieniem jeb 89,36% metienu.

Punnenovs "Tigers" vārtos šosezon stājies 20 mačos, atvairot 90,6 procentus metienu un vidēji ik spēlē savos vārtos ielaižot 3,62 ripas.

Citā mačā Daugaviņa pārstāvētā "Bern" izbraukumā ar 3:4 (1:1, 1:1, 1:2) piekāpās Ronalda Ķēniņa pārstāvētajai "Lausanne".

Daugaviņš vairākumā rezultatīvi piespēlēja Dominikam Kahunam komandas otro vārtu guvumā, izvirzot vadībā viesus ar 2:1.

Tāpat uzbrucēja kontā 19 minūtēs un 31 sekundē, no kuras 51 sekunde aizvadīta vairākumā, arī četri metieni pa vārtiem, pieci uzvarēti iemetieni no astoņiem, kā arī kopā ar Kahunu un Kristianu Tomasu sliktākais +/- rādītājs spēlē -4.

Šosezon Daugaviņš 25 mačos Šveices čempionātā guvis sešus vārtus un sakrājis 11 rezultatīvas piespēles.

Ķēniņš uzvarētāju vienībā laukumā bija 14 minūtes un 20 sekundes, kuru laikā divreiz meta pa vārtiem, bloķēja divus pretinieku metienus, kā arī kopā ar aizsargu Lukasu Friku dalot sliktāko +/- rādītāju komandā -2.

Turnīra tabulā "Lausanne" ar 49 punktiem 34 spēlēs ieņem astoto vietu, "Servette" ar 50 punktiem 35 spēlēs ir vietu zemāk, bet tai ar 46 punktiem 35 spēlēs seko "Bern", kamēr "Tigers" ar 32 punktiem 37 mačos ir 12.pozīcijā 13 komandu konkurencē. Līderi ar 71 punktu 34 mačos ir "Fribourg" hokejisti.

Iepriekšējā sezonā Nacionālās līgas turnīra finālā Ženēvas "Servette" piekāpās "Zug" hokejistiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu