"Mavericks" pārliecinoši uzvar NBA mačā, pārtraucot "Grizzlies" 11 uzvaru sēriju (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
NBA spēle pret Dalasas "Mavericks" un Memfisas "Grizzlies" 14. janvārī.
NBA spēle pret Dalasas "Mavericks" un Memfisas "Grizzlies" 14. janvārī. Foto: AP/Scanpix

Dalasas "Mavericks" komanda piektdien, 14. janvārī, Memfisā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izbraukuma spēlē uzvarēja un pārtrauca Memfisas "Grizzlies" 11 uzvaru sēriju. Kristaps Porziņģis spēli izlaida.

Memfisas "Grizzlies" uzvaru sērija beidzās ar piekāpšanos Dalasas "Mavericks" savā laukumā - 85:112 (29:25, 26:25, 18:34, 12:28).

Kristaps Porizņģis arī piektdien bija pakļauts Covid-19 protokola prasībām un laukumā nedevās. Porziņģim šī bija septītā izlaistā spēle pēc kārtas, jo pirms nonākšanas Covid-19 protokolā viņš tika atpūtināts duelī pret Oklahomasitijas "Thunder". Pēdējo spēli liepājnieks aizvadīja 31. decembrī, kad mačā pret Sakramento "Kings" guva 24 punktus.

Covid-19 protokola prasībām pakļauts arī komandas galvenais treneris Džeisons Kids.

Uzvarētāju rindās septiņi spēlētāji sakrāja ar diviem cipariem rakstāmu punktu summu. Rezultatīvākais ar 27 punktiem bija Luka Dončičs, kurš šajā spēlē sakrāja sakrāja savu ceturto "triple-double" sezonā (12 atlēkušās bumbas un desmit rezultatīvas piespēles).

16 punktus pievienoja Tims Hārdevejs juniors, pa 15 punktiem tika Markīzam Krisam un Džeilenam Bransonam, kura kontā arī deviņas rezultatīvas piespēles un pa piecām atlēkušajām bumbām un pārtvertām piespēlēm.

Mājinieku rindās tikai trīs sportisti pārsniedza deviņu punktu robežu, par rezultatīvāko ar 18 gūtiem punktiem, astoņām rezultatīvām piespēlēm, piecām atlēkušajām bumbām, bet arī astoņām kļūdām bija Visu zvaigžņu spēles kandidāts Dža Morants.

"Mavericks" ar 23 panākumiem 42 mačos ieņem piekto vietu Rietumu konferencē, kamēr "Grizzlies" ar bilanci 30-15 ir trešā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu