VIDEO ⟩ Jūrmalā četri jaunieši ar nomas auto ietriecas kokā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policijas darbinieks reida laikā kontrolē, kā tiek ievēroti uz četrām nedēļām jeb līdz 15.novembrim Latvijā spēkā stājušies īpaši stingrie Covid-19 ierobežojumi jeb stingrais "lokdauns".
Valsts policijas darbinieks reida laikā kontrolē, kā tiek ievēroti uz četrām nedēļām jeb līdz 15.novembrim Latvijā spēkā stājušies īpaši stingrie Covid-19 ierobežojumi jeb stingrais "lokdauns". Foto: Zane Bitere/LETA

Ceturtdien, 14. janvārī, pārvietojoties ar "City Bee" nomas automašīnu autovadītājs ar nesen iegūtām tiesībām, nenovaldīja automašīnu un Mežmalas ielā, Jūrmalā ietriecās kokā. Rezultātā pats un trīs citi jaunieši guva traumas, vēsta "Degpunktā".

Īsi pirms plkst. 23 Valteros, Mežmalas ielā uz ielas atskanēja skaļš blīkšķis, kam sekoja monotons automašīnas skaņas signāls. Tie, kas apkārtnē dzīvo vairākus gadus, jau nojauta, kas varētu būt noticis.

Viens no tiem bija Daumants. Vīrietis izgāja no mājas, un viņa aizdomas apstiprinājās. Kokā bija ieskrējusi automašīna un viens no tuvāk dzīvojošajiem kaimiņiem jau mēģināja no sadragātā spēkrata izvilkt cietušos.

Spēkratā atradās četri jaunieši – divas meitenes un divi puiši.

Daumants, kurš palīdzēja cietušajiem, stāsta, ka sitiens bija spēcīgs, lai gan spēkratā braukušie cilvēki pēc tām kustējās un elpoja. Vienam no jauniešiem bija smagāka trauma.

Pirmie uz avārijas vietu atbrauca ugunsdzēsēji glābēji.

"Ierašanās brīdī cilvēki, kas jau bija izkļuvuši no automašīnas, tika sasegti ar mums aprīkojumā esošajām segām, uzliktas uz kakla šinas un sagaidīts Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests," skaidro VUGD Slokas posteņa komandieris Uldis Aizups.

Uz negadījumu vietu tika izsūtītas piecas mediķu brigādes, tajā skaitā ārstu speciālistu brigāde. Pirmie neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta ārsti ieradās 12 minūšu laikā no izsaukuma brīža.

"Pēc palīdzības sniegšanas, visas četras personas stabilā stāvoklī pie samaņas nogādātas slimnīcā tālāku izmeklējumu veikšanai," skaidro NMPD pārstāve Elīna Jurēvica.

Vietējie zina stāstīt, ka jaunieši dzīvo netālu no negadījuma vietas un ar nomas auto apkārtnē vizinoties redzēti vairākkārt. Diemžēl konkrētais līkums ir izrādījies par grūtu nevienam vien šoferim, bijuši arī letāli iznākumi.

Sieviete, kas dzīvo blakus negadījuma vietai, stāsta, ka šī ir jau trešā vai ceturtā reize, kad minētajā vietā notiek avārija. Vieta esot mānīga, jo, nenojaušot par to, kāds līkums sekos, varot uzņemt lielu ātrumu.

Neoficiāli zināms, ka pie auto stūres sēdies puisis, kas nesen ticis pie tiesībām. Daumants stāsta, ka, viņaprāt, alkoholu jaunieši nebija lietojuši.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu