Daugaviņš gūst vārtus Šveices čempionātā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja izlases spēlētājs Kaspars Daugaviņš Olimpiskās kvalifikācijas spēlē hokejā starp Latvijas un Ungārijas izlasēm "Arēnā Rīga".
Latvijas hokeja izlases spēlētājs Kaspars Daugaviņš Olimpiskās kvalifikācijas spēlē hokejā starp Latvijas un Ungārijas izlasēm "Arēnā Rīga". Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas uzbrucējs Kaspars Daugaviņš sestdien guva vārtus Šveices hokeja augstākās līgas (NL) spēlē, taču tas nepalīdzēja "Bern" komandai izcīnīt uzvaru pār Denisa Smirnova Ženēvas "Servette".

"Bern" mājas spēlē ar rezultātu 1:4 (1:2, 0:1, 0:1) piekāpās "Servette", piedzīvojot piekto zaudējumu pēc kārtas.

Daugaviņš guva vārtus spēles 11.minūtē, ar spēcīgu plaukstas metienu pārspējot pretinieku vārtsargu.

Latvijas hokejists laukumā bija 19 minūtes un 59 sekundes, kuru laikā trīs reizes arī meta pa pretinieku vārtiem, uzvarēja piecos no astoņiem iemetieniem un sakrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Tikmēr Ženēvas vienībā Smirnovs uz ledus bija 17 minūtes un trīs sekundes, kuru laikā izpildīja trīs metienus pa pretinieku vārtiem, bloķēja vienu pretinieku metienu un noslēdza spēli ar lietderības koeficientu +1.

Turnīra tabulā "Servette" ar 53 punktiem 36 spēlēs ieņem septīto vietu, Ronalda Ķēniņa "Lausanne" ar 49 punktiem 34 spēlēs ir vietu zemāk. "Bern' ieņem atrodas desmitajā pozīcijā ar 46 punktiem 36 mačos, bet vairāku latviešu pārstāvētā Langnavas "Tigers" ar 32 izcīnītiem punktiem 37 spēlēs ieņem 12.vietu 13 komandu konkurencē. Līderi ar 71 punktu 34 mačos ir "Fribourg" hokejisti.

Iepriekšējā sezonā Nacionālās līgas turnīra finālā Ženēvas "Servette" piekāpās "Zug" hokejistiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu