Kad vadzis lūst - ļaunatminīgākās Zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Obie Fernandez/ Unsplash

Lai gan ļaunatminīgi cilvēki ārēji parasti piedod saviem pāridarītājiem, taču patiesībā viena un tā pati situācija tiek pieminēta dažādos kašķos, liecinot par to, ka nekas nav atrisināts un patiesībā šis cilvēks tur sevī aizvainojumu. Uzzini, vai tavs partneris ir ļaunatminīgāko Zodiaka zīmju vidū!

1. Mežāzis

Mežāzim ir ļoti grūti kādam piedot, taču pēc pāris gadiem nejauši var atklāties, ka šī zīme ir jau ir piedevusi, taču skaļi to nav pateikusi. Lai gan Mežāzis atvainošanos ir pieņēmis, taču šī zīme dažādās situācijās tāpat turpinās atgādināt par pagātnes kļūdām. Viņš izmantos katru iespēju, lai atgādinātu, kādēļ ticis sāpināts.

2. Zivis

Zivis ir viena no ļaunatminīgākajām zīmēm - citas šai jomā pat nevar līdzināties. Lai gan šī zīme pāridarījumu piedos jau sen, taču notikušo atcerēsies uz visu mūžu. Zivis nekad neparādīs, ka ir piedevušas, taču vienmēr liks manīt par notikušo, izsakot kādu indīgu komentāru, lai liktu otram justies neveikli.  

3. Skorpions

Skorpionam ir augsti standarti attiecībā pret citiem cilvēkiem. Ja netīšām izdodas Skorpionu aizvainot, tad no šīs zīmes pārstāvjiem pēc iespējas ilgāku laiku ir jāizvairās. Ar laiku Skorpions pats būs piedevis un atsāks komunikāciju. Lai gan šī zīme spēj patiesi piedot, taču pastāvīgi vilsies citu cilvēku rīcībā. Skorpions nekad skaļi nepieminēs pāridarījumu, taču sejas izteiksme vienmēr parādīs patieso nostāju.

4. Strēlnieks

Strēlnieka dabiskais optimisms palīdz piedot saviem pāridarītājiem, taču viņš nekad neaizmirsīs konkrēto situāciju. Šī zīme netērēs savu dārgo laiku, lai vairākkārt atgādinātu par izdarīto, jo viņam tas īpaši nerūp. Strēlnieka vienaldzīgā attieksme liks saprast, ka šī zīme nevar būt tavs labākais draugs vai mīļotais partneris.

5. Auns

Uzpūtīgais Auns uzskata, ka viņš nekad nekļūdās un visos jautājumos viņam vienmēr ir taisnība. Turklāt šī zīme neļaus aizmirst par dažādām situācijām, kurās jutusies aizvainota. Auns vienmēr atgādinās, ka nekad nerīkotos tā, kā citi ir izturējušies pret viņu. 

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu