Bārtija "Australian Open" pirmās kārtas mačā zaudē tikai vienu geimu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ešlija Bārtija
Ešlija Bārtija Foto: EPA/Scanpix

"Australian Open" turnīrā ar pirmo numuru izsētā austrāliete Ešlija Bārtija pirmdien, 17. janvārī, čempionātu sāka ar ļoti pārliecinošu uzvaru pār Ukrainas tenisisti Ļesju Curenko.

Pasaules ranga pirmais numurs Bārtija pirmās kārtas mačā nieka 54 minūtēs Curenko (WTA 120.) sagrāva ar 6-0, 6-1, svinot līdz šim pārliecinošāko panākumu čempionātā.

Ar uzvaru Austrālijas "Open" uzsāka arī pagājušā gada uzvarētāja, ar 13.numuru izliktā Naomi Osaka no Japānas, kas pirmajā kārtā ar 6-3, 6-3 pieveica Kolumbijas spēcīgāko tenisisti Kamilu Osorio (WTA 50.).

Bārtijas nākamā pretiniece būs Lučija Bronceti (WTA 142.) no Itālijas, kura pirmajā kārtā ar 3-6, 6-2, 6-3 pārspēja Krievijas tenisisti Varvaru Gračovu (WTA 78.).

Savukārt Osaka otrajā kārtā spēlēs ar Medisoni Brengli (WTA 54.) no ASV, kura pirmo kārtu pārvarēja, jo maču savainojuma dēļ pret viņu nespēja pabeigt ukrainiete Dajana Jastremska (WTA 144.).

Jau ziņots, ka otrajā kārtā iekļuva arī Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko, kura ar 6-7 (7:9), 6-4, 6-1 uzvarēja slovākieti Annu Karolīnu Šmīdlovu.

Otrajā kārtā ar 26.numuru izsētā Ostapenko (WTA 27.) tiksies ar amerikānieti Alisoni Rīski (WTA 57.), kura pirmās kārtas mačā ar 6-2, 6-2 uzvarēja horvātieti Donnu Vekiču (WTA 69.) no Horvātijas.

Latvijas otrā rakete Anastasija Sevastova Austrālijas atklāto čempionātu uzsāks otrdien, kad tiksies ar Magdu Lineti no Polijas.

Austrālijas atklātais čempionāts sākās 17.janvārī un norisināsies līdz 30.janvārim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu