Džokovičam draud arī "French Open" izlaišana (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Novaks Džokovičs
Novaks Džokovičs Foto: AP/Scanpix

Pasaules tenisa pirmajai raketei Novakam Džokovičam draud arī sezonas otrā "Grand Slam" turnīra jeb Francijas atklātā čempionāta izlaišana.

Džokovičs ir spiests izlaist jau pirmo sezonas "Grand Slam" turnīru, kas norisinās Austrālijā, jo viņš, iebraucot, valstī nespēja uzrādīt dubultas vakcinācijas sertifikātu vai arī izziņu par medicīnisko izņēmumu.

Serbu tenisista juristiem neizdevās izcīnīt sava klienta vīzas atjaunošanu. Līdz ar to serbu tenisists 16. decembrī, dienu pirms "Australian Open" sākuma, pameta Austrāliju.

Šobrīd rādās, ka Džokovičs varētu būt spiests izlaist arī par "Rolland Garros" dēvēto Francijas atklāto čempionātu. 

Francijas parlamentā aizvadītajā nedēļas nogalē tika apstiprināts likums par vakcinācijas noteikumu pastiprināšanos. Lai personas varētu apmeklēt sporta pasākumus, restorānus, kafejnīcas, kino un citas publiskas vietas.

"Šis likums attieksies uz visiem - kā apmeklētājiem, tā arī pašiem sportistiem," teikts Francijas ministrijas paziņojumā.

Tomēr šobrīd daudz kas vēl var mainīties, jo "Rolland Garros" norisināsies maijā. Pa to laiku var uzlaboties gan Francijas epidemioloģiskā situācija, gan mainīties Džokoviča nostāja vakcīnu jautājumā.

Ja iepriekš minētie aspekti paliek nemainīgi, pasaules tenisa pirmā rakete nevarēs startēt arī sezonas otrajā "Grand Slam" turnīrā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu