Boba Sageta sieva pēc vīra bērēm publisko emocionālu ierakstu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Piektdien, 14. janvārī, notika atvadīšanās no amerikāņu aktiera un komiķa Boba Sageta, kurš devās mūžībā 65 gadu vecumā. Sageta sieva, žurnāliste Kellija Rico sociālajos tīklos dalījusies ar emocionālu ierakstu.

"Mans mīļais vīrs. Pēc ilgām pārdomām es cenšos, ļoti cenšos nedomāt, ka man ir laupīts laiks. Tā vietā es domāju - kā man bija paveicies, ka varēju apprecēties ar vienu no vislieliskākajiem vīriešiem pasaulē. Es biju tā, kura varēja doties ar viņu šajā neticamajā ceļojumā un būt viņa dzīvē pēdējos sešus gadus. Mums bija dots šis laiks, lai darītu viens otru par laimīgākajiem cilvēkiem pasaulē un izmainītu viens otra dzīvi uz visiem laikiem. Es biju tā, kura varēja mīlēt un lolot viņu.

Viņš ir pelnījis visu mīlestību. Jo tieši tik lielisks bija Bobs. Viņš bija mīlestība. Ja tu biji viņa dzīvē, tu zināji, ka viņš tevi mīl. Viņš nelaida garām izdevību to pateikt," raksta Rico.

Viņa turpina: "Vissvarīgākais, es neko nenožēloju. Mēs viens otru tik ļoti mīlējām un teicām to viens otram 500 reizes dienā. Nepārtraukti. Es zināju to, cik ļoti viņš mani mīl līdz pat pēdējam brīdim, un viņš tāpat. Es esmu pateicīga par to. Ne visi to piedzīvo."

"Bobs bija spēks. Esmu droša, ka ikviens no jums, neatkarīgi no tā, pazināt vai nepazināt viņu, ar apbrīnu noraudzījās uz milzīgo mīlestību un cieņu pret šo īpašo vīrieti. Es nekad neko tamlīdzīgu nebiju redzējusi. Es novērtēju laipnību un atbalstu no tuviniekiem un arī pilnīgi nepazīstamiem cilvēkiem. Visi mīl Bobu, un visi vēlas pārliecināties, vai ar mani viss ir kārtībā. Par to esmu bezgalīgi pateicīga," tā Sageta atraitne.

Nobeigumā viņa raksta: "Bobs vēl tik daudz ko vēlējās paveikt un viņam bija tik daudz mīlestības, ko dot. Un, cik vien būs manos spēkos, tā būs mana misija dalīties ar pasauli tajā, cik viņš bija lielisks, un kaut kādā veidā turpināt dalīties ar viņa vēstījumu, mīlestību un smiekliem (nē, jūs mani nekad neredzēsiet, vadot stāvizrādi). Es gribu darīt viņu lepnu. Un viņa meitenēm - es jūs mīlēšu ar visu savu sirdi, allaž. Mīļais, es tevi mīlu vairāk par visu, mūžīgi."

Kā zināms, Sagets un Rico apprecējās 2018. gadā. No 1982. līdz 1997. gadam viņš bija precējies ar scenāristi Šeriju Kreimeri - šajā laulībā dzimušas trīs meitas. 

Sagets miris stāvizrāžu turnejas laikā Floridā. Orlando viesnīcā "Ritz-Carlton" 9. janvārī tika izsaukta policija, jo viesnīcas numurā atrasts "cilvēks bez dzīvības pazīmēm". Izmeklētāju sākotnēji iegūtā informācija neliecina par noziedzīgu nodarījumu vai narkotiku saistību ar aktiera nāvi.

Sagets no 1987. līdz 1995. gadam atveidoja televīzijas sporta ziņu vadītāju Teneru, kuram pēc sievas nāves jāaudzina trīs meitas, 2016.-2020. gadā viņš atgriezās šajā lomā seriāla turpinājumā "Fuller House".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu