Felipe Gabriels skaidro, kāpēc izjuka viņa attiecības ar mīļoto no Latvijas (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/rezija

Pagājušā gada novembrī Latvijā dzīvojošais brazīliešu futbolists un influenceris Felipe Gabriels dos Santos Ksavjērs paziņoja, ka viņam jāpamet Latvija. Neilgi pēc aizbraukšanas Felipe atklāja, ka pajukušas attiecības ar pašmāju meiteni Rēziju. Nu izdevumam "Privātā Dzīve" influenceris skaidro šķiršanās iemeslus. 

Felipe Rēzijai neesot pievērsis pietiekami daudz uzmanības un nav steidzis attiecības noformēt oficiāli.

"Kādus divus gadus Rēzija ļoti gribēja, lai mēs apprecētos. Taču es tam vēl nebiju gatavs. Un ne jau tāpēc, ka viņu nemīlētu. Nē! Es ļoti gribēju redzēt Rēziju par savu sievu. Bet ne tagad, kaut kad vēlāk. Gribēju sakrāt vairāk naudas, gribēju, lai man ir stabils pamats zem kājām un finanses man ļautu atvest uz Latviju arī savu ģimeni," skaidroja Felipe.

Influenceris atklāj, ka šobrīd par jaunām attiecībām nedomā: "Ir pagājis pārāk mazs laiks kopš iepriekšējo attiecību beigām. Mēneša laikā atrast jaunu mīlestību ir nereāli. Un es arī to negribu.

Jūtu, ka Rēzija bija mans īstais cilvēks, bet ienāca manā dzīvē nepareizā laikā. Viņa bija vienkārši ideāla. Taču mēs novērtējam cilvēku tikai tad, kad esam to zaudējuši," sacīja Felipe.

"Esmu gatavs būt daudz labāks. Taču, ja arī Rēzija nebūs kopā ar mani, es ceru, ka atradīs vislabāko vīru sev blakus, jo viņa to ir pelnījusi. Rēzija ir vislabākais cilvēks, ko esmu saticis savā dzīvē!" piebilda influenceris. 

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu