Pēc tīšas inficēšanās ar Covid-19 no komplikācijām mirusi čehu dziedātāja

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/hankahorka

57 gadu vecumā mirusi čehu folka grupas "Asonance" dziedātāja Hanka Horka, kura vēl 14. janvārī vietnē "Facebook" dalījās ar informāciju par apzinātu inficēšanos ar Covid-19 vīrusu, vēsta ārvalstu prese.

Ziņas par dziedātājas nāvi apstiprinājuši folkgrupas "Asonance" dalībnieki, kuri pauž sašutumu par notikušo.

Dziedātāja apzināti inficējusies ar Covid-19, lai varētu izvairīties no vakcinēšanās pret vīrusu. 14. janvārī Hanka Horka publicējusi ierakstu vietnē "Facebook", kurā priekpilni informējusi par saslimšanas faktu un turpmāko iespēju pēc karantīnas beigām apmeklēt izklaides vietas.

Daudziem izbrīnu radījuši sievietes draugu lokā esošie cilvēki, kurus sajūsminājis ne tikai inficēšanās fakts, bet arī iespēja tādējādi pašiem inficēties ar Covid-19. 

Horkas dēls, reaģējot uz notikušo, publicējis komentāru pie sievietes nesenākā "Facebook" ieraksta: "Jūs paņēmāt manas mātes dzīvību, kura pamatojās uz nepatiesiem izteikumiem par slimību. Es jūs nicinu. Jūs esat bezvērtīgi."

Hanka Horka folka grupā koncertējusi kopš 1985. gada, uzstājoties ar skotu un īru tautas balādēm, dziesmām, instrumentālajiem skaņdarbiem un dejām. 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu