Ceturtdienas horoskops: 20. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops ceturtdienai, 20. janvārim.

AUNS

Ja arī šķiet, ka visu zini par visiem labāk, ir vērs ieklausīties kolēģu vai draugu padomos. Profesionālajā jomā iespējami jauni izaicinājumi – mērķē augstāk!

VĒRSIS

Nemierīga diena. Var būt, ka plāni mainās un vajag elastīgi reaģēt. Nost ar rutīnu! Tevi tas izdosies. Padomā par jaunām zināšanām un spēles laukuma maiņu.

DVĪŅI

Profesionālajā jomā panākumi, ja spēsi elastīgi piemēroties situācijām. Taču darba tēma var palikt otrajā plānā, jo svarīgas ģimenes lietas. Jāpalīdz radiņiem. Ar padomu vai praktiski.

VĒZIS

Var gadīties, ka sadarbības partneri vai kolēģi kaut ko nav izdarījuši, kā runāts. Tu atradīsi risinājumu. Laba diena, lai apgūtu ko jaunu, vai pieteiktos kādos tiešsaistes kursos.

LAUVA

Auglīga darba diena. Atradīsi risinājumus sarežģītās situācijās un kolēģi to ļoti augstu novērtēs. Ja neesi apmierināts ar finansēm, tad jārunā ar priekšniecību vai darījumu partneriem.

JAUNAVA

Ļoti iespējams, ka ar kolēģiem vai biznesa partneriem runāsiet atšķirīgās valodās. Nevajag piekāpties mīļā miera labad, bet pamatot viedokli un aizstāvēt savu pozīciju.

SVARI

Pirmajā vietā pareiza darba organizācija un plānošana. Tev ir idejas, kas tiks augstu novērtētas, taču tās realizēt iespējams tikai labi organizētā komandā.

SKORPIONS

Laba diena, lai apspriestu sadarbību. Vienalga vai esi uzņēmējs vai darbinieks. Ideju „prāta vētrā” radīsies lieliskas domas par jauniem projektiem. Pēc darba – romantiskas noskaņas un sirsnīga tikšanās.

STRĒLNIEKS

Nepiktojies par to, ko nevar ietekmēt. Omītes kādreiz teica: „Dusmas bojā skaistumu.” Dari to, kur ir atdeve un rezultāts. Ir vērts padomāt par jaunām peļņas iespējām.

MEŽĀZIS

Dalies ar pieredzi, iepazīstini ar dažādiem scenārijiem darbā vai biznesā. Tev ir zināšanas un loģisks piegājiens situācijām. Ārpus darba – mīlestības dzirkstis, kas sasilda sirdi.

ŪDENSVĪRS

Daudz domu un ideju. Rutīnas darba pienākumi tās var apslāpēt, tāpēc neuzņemies pārāk daudz. Vēlams dalīties ar iecerēm un atrast līdzīgi domājošos.

ZIVIS

Cilvēki tevi mīl, jo esi labestīgs, un ne vienam vien sniedzis atbalstu grūtā brīdī. Dots devējam atdodas. Un šī ir tā diena, kad vari paļauties uz citu atbalstu.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu