Piektdienas horoskops: 21. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops piektdienai, 21. janvārim.

AUNS

Šodien nāksies kārtīgi pastrādāt, bet ar paveikto būsi apmierināts. Nekautrējies runāt par algas pielikumu vai meklē ienesīgāku variantu. Ja kārtojamas darīšanas iestādēs, atliec un vēlāku laiku.

VĒRSIS

Darbā daudz pienākumu un iespējamas pārmaiņas. Atceries seno teicienu: viss, kas notiek, notiek uz labu! Ja arī sākotnēji grūti saprast, kas būs un kā uz to reaģēt.

DVĪŅI

Nesatraucies par situācijām, kuras nevari ietekmēt, bet izdari pēc maksimālās programmas to, ko vari. Labas idejas var rasties saistībā ar peļņu, neturi savas idejas kā sveci zem pūra.

VĒZIS

Saplāno laiku, lai spētu ar visu tikt galā, jo darbā var manīties uzdevumi un situācijas. Ja rodas kādas aizķeršanās, nesaprašanās vai pat intrigas, neņem pārāk tuvu pie sirds.

LAUVA

Svarīga finanšu tēma, var rasties iespējas pavairot ienākumus, apspriest izdevīgas vienošanās vai izveidot kontaktus, kas dos labumu ilgtermiņā.

JAUNAVA

Profesionālajā jomā panākumi: tavs veikums tiks novērtēts un radīsies iespējas izvirzīties, varbūt arī karjeras piedāvājums. Veiksmīgi lietišķie kontakti un sabiedriskās aktivitātes.

SVARI

Domas nav pie darbiem – piektdiena taču. Gribās sevi palutināt. Var rasties vēlme nopirkt kādu pazīstama zīmola lietu, kaut arī varbūt pēc tās nav vajadzības. Ar tēriņiem esi apdomīgs!

SKORPIONS

Darbā pienākumu netrūks un tu diezgan emocionāli dzīvosi līdzi gan veiksmēm, gan problēmām. Tas var radīt spriedzi un stresu, tāpēc vakarā mājās mierīgi atpūties, bez saimnieciskās rosības.

STRĒLNIEKS

Būs daudz ideju, ar kurām izpelnīsies ievērību, tāpat arī iespējas parādīt sevi profesionālajā jomā. Vari rīkot tiešsaistes prezentācijas un atrast līdzīgi domājošus sadarbības partnerus.

MEŽĀZIS

Vari risināt biznesa sarunas, attīstīt uzņēmējdarbību vai mainīt darbu. Ja vēlies palikt esošajā, tad ir vērts papūlēties, parādīt sevi un runāt par algas pielikumu.

ŪDENSVĪRS

Uz taviem pleciem gulsies atbildīgi pienākumi – būs jāstrādā čakli un precīzi. Taču ir vērts tēmēt augstāk, izvirzīt ambiciozus mērķus un uzdrošināties spert soli pretī jauniem sasniegumiem.

ZIVIS

Prāts aizņemts ar jauniem plāniem, domāsi par darbības paplašināšanu un pārmaiņām. Tikai neko nevajag sasteigt, rūpīga izvērtēšana ļaus izvairīties no kļūmēm.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu