Ko par cilvēka raksturu liecina viņa iecienītākās garšas? (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Cilvēka iecienītākais ēdiens var mums pastāstīt par svarīgām viņa rakstura iezīmēm. Vietnes "Dailyhoro" eksperti stāsta, ka tā ir diezgan precīza enerģijas noteikšanas metode, kas jāizmanto, veidojot attiecības ar jebkuru personu.

Cilvēka raksturu var noteikt dažādos veidos - pēc acu krāsas, pēc sejas formas, pat pēc tā, ko viņš visbiežāk izvēlas apēst.

Saldumi

Ja cilvēks ļoti mīl saldumus, tas mums neliecina, ka viņš ir laipns, kā daudzi maldīgi uzskata. Patiesībā tieksme pēc cukura liecina, ka cilvēks var būt nervozs un impulsīvs. Visticamāk, tas, kurš saldumus uzņem milzīgos daudzumos, bieži uztraucas un ļoti pie sirds ņem kritiku, negatīvismu un aizvainojumu.

Piena produkti

Siers, piens, jogurti – to visu mīl laipni un līdzjūtīgi cilvēki, kuri nepamet nelaimē savus draugus, radus un radus. Tās ir siltas un patīkamas personības, ar kurām vienmēr ir par ko parunāt. Lielākoties viņi ir ļoti diplomātiski un neiebilst pie kompromisiem mīļā sirdsmiera labad.

Gaļa

Gaļu ēd tie, kuriem dzīvē ir skaidri mērķi, un viņi nevēlas piekāpties. Šādi cilvēki ir ārkārtīgi mērķtiecīgi, un dažreiz viņiem ir bailes ir pilnīgi svešas. Grilētas gaļas, steiku un citu gaļas ēdienu cienītāji reti zaudē pārliecību. Viņi ir dzimuši līderi.

Augļi

Augļu mīļotāji ir ļoti enerģiski cilvēki, kuri ar savu aktivitāti un pozitīvismu inficē visus apkārtējos. Diezgan bieži viņi, tāpat kā gaļas cienītāji, kļūst par līderiem komandā vai draugu lokā. Viņi ir spītīgi, pragmatiski cilvēki ar neticami augstu radošo potenciālu.

Dārzeņi

Dārzeņus lielos apjomos patērē mierīgas un mērenas komunikācijas cienītāji. Viņi mierīgi uztver citu cilvēku kritiku, kā arī vēlas objektīvi novērtēt notiekošo. Viņi izskatās lieliski un parasti viņiem piemīt neparasts stils.

Jūras veltes

Kā liecina novērojumi, tieši šopaholiķiem un diezgan savtīgiem cilvēkiem garšo zivis un citas jūras veltes. No otras puses, viņi ir neticami proaktīvi un enerģijas pilni. Viņi arī reti slimo, kā arī prot pieņemt apkārtējos tieši tādus, kādi viņi ir. Ar viņiem ir interesanti komunicēt, jo viņi ir ļoti erudīti.

Pikants ēdiens

Pikantu ēdienu cienītāji, pēc ekspertu domām, biežāk riskē. Viņiem nav skaidra grafika un kārtības. Viņi ir haosa cienītāji, kaislīgi mīļotāji, skaisti un ļoti neparasti cilvēki, kuri gandrīz vienmēr ir uzmanības centrā. Viņi labprātāk uz dzīvi skatās nevis no aizkulisēm, bet gan atrodas skatuves, pašā centrā. Viņiem patīk citu cilvēku uzmanība.

Sāļš ēdiens

Sāļo pirmkārt mīl tie, kam riebjas, ja kaut kas neiet pēc plāna. Šādi cilvēki bieži ir perfekcionisti. Viņi uzskata, ka karā visi līdzekļi ir labi. Viņiem ir iedzimta pieticība. Runājot par stilu, tie ir tipiski lietderības cienītāji.

Tomēr "Dailyhoro" eksperti atgādina, ka nav svarīgi, kāds ēdiens jums garšo visvairāk. Pats galvenais ir ēst veselīgu pārtiku, mazāk paļauties uz kaitīgiem produktiem, lai saglabātu sava biolauka spēku.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu