Rūgts! "Coldplay" koncertā izskanējis bildinājums (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Grupas "Coldplay" nesenākais koncerts kādam pārim izvērties par patiesu "Paradīzi" zemes virsū, kad Keisijs Treurs (Casey Treur) bildinājis partneri Hesusu Nunezu (Jesus Nuñez). 

Laimīgais pāris devušies uz "Coldplay" koncertu Kalifornijā, kur grupai sākot izpildīt skaņdarbu "My Universe",  Keisijs Treurs atskārtis, ka ir pienācis īstais laiks spert nākamo soli viņu attiecībās. Līdz ar gaismas elementu uzmirdzēšanu arēnā, Treurs čukstēja partnerim, ka viņš nudien ir viņa Visums. 

Treurs izklāsta, ka bildinājumam nobriedis jau oktobrī, tomēr bijis sarežģīti pieņemt lēmumu par īsto laiku un vietu tā izteikšanai, īpaši tādēļ, ka viņš ilgu laiku domājis, ka nekad neprecēsies. Lai gan līdz tam viņam bijušas pāris ilgtermiņa attiecības, šīs tomēr ir citādākas, kas mudināja mainīt attieksmi par laulībām. 

Pāris ir kopā jau piecus gadus un sākotnējais plāns bildinājuma izteikšanai bijis Santakatalīnas salā, kur abi būtu devušies ekskursijā ar kajakiem. Tomēr izdzirdot skaņdarbu "My Universe", ātri vien tapa skaidrs, ka dziesmas lirikas ir īpaši nozīmīgas un atspoguļo viņa sajūtas par partneri. Treurs nogaidīja līdz dziesmas izskaņai, lai lūgtu Hesusu roku. Satraucošajā mirklī nākamais grupas skaņdarbs "A Sky Full of Stars" sāka skanēt ātrāk kā bija domāts, tomēr arī šī dziesma bijusi tik pat skaista un piemērota situācijai. 

Abi atzīst, ka bijuši saviļņoti un šokēti par situācijas straujo attīstību, viņus pārņēmušas tik spēcīgas emocijas, ka bez video un bildēm būtu sarežģīti atcerēties precīzu notikuma gaitu. Hesusu piebilst, ka uztraukuma dēļ, pat uzvilcis gredzenu uz nepareizās rokas, tomēr neskatoties uz visu, pārsteigums vainagojies ar "Jā" vārdu. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu