Levits Siguldā ar sportistiem pārrunās gatavošanos Pekinas ziemas olimpiskajām spēlēm (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts prezidents Egils Levits.
Valsts prezidents Egils Levits. Foto: Zane Bitere/LETA

Valsts prezidents Egils Levits šodien apmeklēs Siguldas bobsleja un kamaniņu trasi, lai iepazītos ar sportistu treniņu procesu, informē Valsts prezidenta kancelejas Mediju centra vadītāja Justīne Deičmane.

Viņa pavēstīja, ka prezidents pārrunās arī Martina un Tomasa Dukuru, Kendijas Aparjodes un Markusa Vinogradova gatavošanos olimpiskajam startam Pekinas ziemas olimpiskajās spēlēs un runās par trases attīstību. Plānots, ka tiks apspriesta arī tikko dibinātās Skeletona akadēmijas darbība.

Tāpat Valsts prezidents ar Siguldas novada vadību pārrunās aktuālos jautājumus saistībā ar pieaugošajām energoresursu cenām un atbalstu sabiedrībai un uzņēmumiem, Administratīvi teritoriālo reformu, Eiropas Savienības fondu apguvi un konkurētspēju Baltijas mērogā.

Savukārt ar Siguldas Valsts ģimnāzijas pārstāvjiem notiks saruna par aktuālajiem jautājumiem izglītībā, digitalizācijas izaicinājumiem, skolu tīkla optimizāciju un attīstītu izglītību virs pamatpiedāvājuma. Valsts prezidentu iepazīstinās arī ar medicīnas nozares situāciju un Siguldā piedāvāto inovāciju medicīnas laukā - "CyberKnife".

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu