Slavenajai pornozvaigznei, kura vairs nespēj pastaigāt, noteikta nepareiza diagnoze (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ethan Miller/AFP

Pieaugušo filmu zvaigzne Dženna Džeimsone (47) nesen paziņoja, ka sirgst ar Gijēna-Barē sindromu (GBS). Nu zināmas jaunas detaļas par sievietes veselības stāvokli. 

"Man ir darīšana ar GBS," 10. janvārī vietnē "Instagram" paziņoja Džeimsone. "Es vēlējos pateikt, ka redzu jūsu privātās ziņas un tās ļoti novērtēju."

Pagājušajā nedēļas nogalē Džeimsones dzīvesbiedrs Liors Bitons publiskoja video no Džeimsones konta, paskaidrojot, ka viņai tiek veiktas vairākas pārbaudes. Tās sākotnēji neko neuzrādīja, un viņa tika nosūtīta mājās. Taču, pēc Bitona teiktā, viņas stāvoklis pasliktinājās.

"Viņa atgriezās mājās un nevarēja noturēties kājās," atklāja Bitons. "Viņas muskuļi un kājas bija tik ļoti vājas, ka viņa nebija spējīga aiziet līdz vannas istabai."

Dženna Džeimsone joprojām atrodas slimnīcā, taču nu ārsti noraida, ka viņa sirgst ar Gijēna-Barē sindromu.

Bitons 18. janvārī saviem faniem sniedza jaunāko informāciju par sievietes veselības stāvokli: "Dženna joprojām atrodas slimnīcā. Viņai nav Gijēna-Barē sindroma. Pēc vairāku testu veikšanas ārsts to apstiprināja. Drīzumā informēsim sīkāk. Paldies par jūsu lūgšanām, lūdzu, turpiniet lūgties."

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu