Agate Muceniece: Ja manā kontā būs mazāk par 60 tūkstošiem eiro, es sākšu uztraukties (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aktrise Agate Muceniece naudu gandrīz nekad neskaita un ir pieradusi tērēt tik, cik pati vēlas. Viņai ir svarīgi, lai vienmēr pa rokai būtu iespaidīga naudas summa.

Muceniece atzīst, ka esot viegli iztērēt miljonu rubļu (11 600 eiro) nedēļā, kas nepieciešami tikai pamatvajadzību apmierināšanai. Viņa vērš uzmanību, ka to klāstā ietilpst arī aukle, personīgais šoferis un īres maksa. Par konta atlikumu un tēriņu ierobežojumiem viņa bažīsies tad, ja kontā būs mazāk par pieciem miljoniem rubļu (58 000 eiro). 

Pirmo reizi par ienākumu apjomu Muceniece sāka uztraukties pēc šķiršanās no Pāvela Prilučnija. Situācija lika prātot par ienākumu palielināšanu. Tādēļ aktrise izmantoja iespēju turpināt darbu kino industrijā, kā arī piepelnīties ar blogu rakstīšanu.

"Par vienu filmēšanas dienu man izmaksā 100 tūkstošus rubļu (1160 eiro). Tās ir 12 stundas, bet ir arī virsstundas, par kurām saņemu papildu atalgojumu. Es iekasēju arī 300 000 (3480 eiro) par "Instagram" ierakstu un 200 000 (2320 eiro) par īsajiem stāstiņiem. Reklāma "YouTube" kanālā izmaksā aptuveni 500 tūkstošus (5800 eiro). Es nevaru nosaukt precīzu summu, cik pelnu mēnesī. Es nekad neskaitu naudu. Arī Pāvels neskaitīja, kad dzīvojām kopā," stāsta aktrise.

Protams, ar šādu ienākumu līmeni Muceniecei ir nopietnas prasības no mīļotā cilvēka nākotnē. Zvaigznei ir būtiski, lai vīrietis pelnītu ne mazāk kā viņa pati. Tomēr pagaidām viņai nav izdevies atrast tik spēcīgu un turīgu partneri.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu