Brieža promotieris atklāj, kad varētu notikt ilgi gaidītā cīņa pret Lorensu Okoliju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Briedis sakauj Mannu un aizstāv pasaules čempiona titulu
Briedis sakauj Mannu un aizstāv pasaules čempiona titulu Foto: Jānis Škapars / TVNET

Maira Brieža promotieris Kalle Zauerlands sarunā ar "Daily Mail" atklājis, ka latviešu boksera ilgi gaidītā cīņa pret Lorensu Okoliju varētu notikt jau šovasar.

Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) pirmā smagā svara kategorijas čempions Briedis savu titulu lūkos aizstāvēt pavasarī pret austrālieti Džeiju Opetaiju, kamēr Okolijam Starptautiskās Boksa organizācijas (WBO) čempiona josta jāaizstāv februāra beigās pret poli Mihalu Cešļaku. Pēc titulu aizstāvēšanas Briedis un Okolijs varētu tikties aci pret aci.

"Runā, ka mēs neesam izteikuši piedāvājumu. Viss ir vienkārši. Veicam pārrunas ar Ediju [Okolija promotieri Hērnu] jau kādu gadu. Mums teica, ka būs piedāvājums, un dabūjām obligāto titula aizstāvēšanu pret Opetaiju. Tas būs kaut kad martā vai aprīlī, bet pēc tam būsim brīvi," laikraksts citē Zauerlanda teikto.

"Mēs aizvadīsim savu nākamo cīņu, viņi - savējo. Mums ir labas attiecības ar Okolija pārstāvjiem, un nav nekāda iemesla, lai cīņa netiktu aizvadīta šajā vasarā," turpina Zauerlands.

Pēdējā laikā Briedis izpelnījies uzmanību un arī kritiku par to, ka cenšas izaicināt uz cīņu "YouTube" amerikāņu zvaigzni Džeiku Polu. Latvijas bokseris pat uztetovējis Polam veltītu vēstījumu.

Par viņa izdarībām izteikušies arī Hērns un Okolijs, neatbalstot Brieža veidoto saturu sociālajos tīklos.

"Hērns teica, ka tas ir apkaunojoši, bet, ja Pols mums tagad zvanītu, es sēstos pirmajā lidmašīnā uz Ņujorku. Domāju, ka Mairim ir nopietni nolūki, taču diez vai Pols piekritīs. Mans telefons nav zvanījis. Esmu pārliecināts, ka viņš ir sagūglējis Brieža nokautus un divreiz padomās," stāsta Zauerlands.

Briedis pēc vairāk nekā gada pārtraukuma oktobrī aizvadīja cīņu pret vācieti Arturu Mannu, pretinieku uzveicot trešajā raundā ar tehnisko nokautu.

37 gadus vecais Briedis profesionālā boksera karjerā izcīnījis 29 uzvaras, no kurām 20 bijušas ar nokautu. Viņš cietis vienu zaudējumu - Pasaules Boksa supersērijas (WBSS) pirmās sezonas pusfinālā Rīgā pret ukraini Oleksandru Usiku

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu